![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#39 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בעיקרון היינו אצל מוסכניק והוא אמר שהאוטו במצב מעולה.
לא צריך כרגע שום דבר.. רק אולי החלפת גלגלים קדמיים.. וגם בזה, אפשר להחליף קדמיים באחוריים. וניקוי פנסים.. אני ישמש בערכה. הבעיה, שאי אפשר להשתמש בה בשמש, רוח וגשם.. והיא צריכה 24 שעות ייבוש. אז זה קצת מקשה.. אין לנו חניה מקורה.... רציתי לשאול כמה דברים: 1. מדוע צריך ללכת רק למוסך מורשה של פיאט? המורה שלי אומר שהכל שטויות וחבל על הכסף.. זה רק סתם יותר יקר. מה מוסכניק של פיאט יכול לעשות שמוסכניק רגיל לא יכול?? 2.בקשר לנוזל קירור פרפאלו, יש לי משהו לא מובן. מישהו אמר לי שצריך לוודא שיש נוזל קירור לפני נסיעות ארוכות. ומישהו אחר אמר לי שאין צורך, רק בטיפול כללי שמחליפים שמן, נוזל קירור והכל.. אז מחליפים. אז מה צריך? צריך להיות לי ברכב נוזל קירור למקרה הצורך? 3. נסיעה ברוורס בחושך.. איך מסתדרים?! אין תאורה...! |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס 2002 | BRIGHI | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-11 21:52 |
| ייעוץ לגבי פיאט פונטו ספייס אוטומט | dikla152 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-02-11 23:31 |
| ייעוץ|רכישת פונטו ספייס 2000-2003 | aquatech | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 24-01-11 22:00 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד