![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
אני יודע שזה קצת לא קשור אבל אם כבר הזכרתם רומים .. איך אני מחליף רום אני עדיין תקוע עם ה2.1 כי קניתי את הגלקסי שלי בארה"ב.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
דניאל יהיה פה בלגן, מה זה ההתעלקויות האלה
![]() לקסה את האמת אין לי מושג, אבל אני לא מדבר הרבה בכלל.
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
סוף סוף גם לי יש אייפון
![]() עשיתי כאן סקר שוק כאילו מינימום אני קונה רכב אבל את האמת היה שווה את זה לדעתי כי לבסוף אני חושב שדי הסתדרתי עם חבילה די טובה, תנו דעתכם. לאורנג' אזלו האייפונים ואת האמת גם אם היו נותנים לי אייפון חינם לא הייתי מסכים לקחת מהם, על החברה הזאת אני מקווה שיום אחד נשמע שהם התרסקו ויתפרקו, מהפה שלי לאללה. סלקום כנ''ל אין אייפונים לפי מה שנאמר לי במרכז שירות. אז נשארתי בלית ברירה עם פלאפון, למען האמת אני לא מרבה לדבר בפלאפון ומשתמש בו בעיקר לשליחת וקבלת אימייל ובעוד כמה שירותים דומים. קיבלתי חבילה של 500 דקות לכל היעדים, 500 הודעות, 2 ג'יגה גלישה ב170 ש''ח לחודש. החבילה כללה את האייפון 16gb שלאחר מכן התברר שאזל מן המלאי, וללא בקשה שלי הוצע לי האייפון 32 gb ללא תוספת תשלום כמעין ''שירות ללקוח'' מצידם, נקודה גדולה לטובתם. בשבילי החבילה הזאת היא די והותר מבחינת השיחות ומבחינת החבילת גלישה אני יצטרך לראות אם זה יספיק לי, ביינתים אני מרוצה. הבעיה עכשיו היא שאין לי מושג מה מו מי עם האייפון הזה. יאללה מה עושים איתו עכשיו
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| iphone סיני iphone תאילנדי ו iphone אשכנזי, בקשה להסבר על החיות הנ"ל | BentzZz | אוף טופיק | 8 | 17-04-10 13:43 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד