![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
|
ממחיר לליטר 95, נע בין 3 שקל לליטר ל 3 וחצי.
בקשר למשכורת ממוצעת. אי אפשר להגיד במדוייק יש מקבלים 2500 שקל משכורת חודשית. ויש 6000 שקל,ויש 15000 כו'..תלויי מי אתה שם ואם יש לך תוארים,והכי חשוב במיוחד קשרים. בסנקט פטרסבורג ובמיוחד מוסקבה יש הרבה אנשי עסקים,אנשים שסיימו תוארים באונברסיטה, ויש עובדים פשוטים, שעובדים על שניי אפילו 3 עבודות כדי איכשהוא לחיות במוסקבה כנ"ל סנקט פטרסבורג. פה השוטרים יותר עשיירים מי כל שוטר בעולם לוקחים שוחד על כל שטות. היה לנו מיקרהה היה פקק ירדננו לשוליים,הנהג יצא להיתפנות פיתאום עוצר רכב ליד שלנו יוצא בלש ניגש לנהג ואומר אתה מלכלך את הסביבה.השוטר: אתה רואה אנחנו שם 4 אנשים לכל אחד סכום כזה וכזה או שתישב 14 יום... עכשיו בקשר מחירים של דירות, במרכז סנקט בטרסבורג. דירה עם חדר1, היום עומד בערך על חצי מיליון שקל .מקווה שהסברתי בקצרה איך הולכים כאן החיים. אני מקווה תיהיה תגובה מי דניס (YAKUZA, לשמוע גם תצד שלו...
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: אוטוביאנקי Y10 FIRE 87 ז"ל, פונטו SX75 96 נמכרה, פונטו ELX 01 כרגע...
|
הבנתי. השבוע ראיתי ב"לילה כלכלי" כמה עולה בארץ לקנות רכב משפחתי ביחס לשאר העולם, לדוגמא בארה"ב צריך 3 ומשהו משכורות ממוצעות ובארץ יותר מ 14(!). אז כנראה שיש הרבה משתנים בחישוב ובהשוואה הזאת. אם אני לא טועה, מחיר כזה לליטר בנזין בארץ היה לפני 15 שנה. כשהלכנו לתחנת דלק לקנות בנזין לל"ג בעומר, מילינו 2 בקבוקים ליטר וחצי ב 10 ש"ח.
נ.ב. יש מצב אתה מביא איזה גלון 95 ככה?
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto HGT
|
חלק מדבריו של דני נכונים. החיים כאן לא פשוטים. אבל זה ממש אפשרי להרוויח כאן 5K-6K ש"ח ולחיות בלי להגביל את עצמך.
עלות דירה בערך 250,000 ש"ח לחדר. עלות המוצרים די נמוכה. למשל בקבוק בירה 4.2 ש"ח לחצי ליטר. כנ"ל גם קופסת סיגריות. לא תמיד צריך תעודות של השכלה גבוהה כדי להרוויח טוב. הרבה אנשים חיים על קשרים וקומבינות. לגבי השוטרים זה נכון, הרבה מאוד שוחד. לפעמים זה טוב, אתה שם 100 שקל אחרי שנסעת 150 קמ"ש וממשיך הלאה. אפשר לקנות כאן ניסן סקייליין משופרת בעלות של פונטו HGT.
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חשש למנוע צעדים דפוק | ZetLAW | פונטו - טכני | 5 | 02-07-10 14:47 |
| מגן תחתון למנוע? | טוני_חאין | פונטו - טכני | 13 | 05-11-09 00:56 |
| התלבטות בקשר למנוע פונטו דור 1 | kuthx3 | פונטו - טכני | 6 | 24-08-09 13:20 |
| אתר של חלפים לרכבי אספנות עם חלפים לפיאט | דרור 914 | בעלי מקצוע | 5 | 05-01-09 16:06 |
| פרוייקט שיפוץ כללי וישור קו פיאט טיפו | פורום הגראז' | 14 | 28-03-07 19:42 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד