מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הרכב שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ה- פיאט שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו בשלג של צפת

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 05-11-06, 20:25   #11
Guest

....

האוטו בצבע צהוב (איך לא ) בלי סאן רוף עם מערכת סטריאו חזקה במיוחד עם שני מגברים....

חברה יש פה עוד מישהו שיודע מה הסיכויי לזייף קילומטראז' של האוטו?? זה ממש מחשיד...

בהנחה שהוא אכן זייף... הרי הבדיקה והאוטו יצאו בסדר... כמה רע זה כבר יכול להיות?

לפי חישוב הממוצע של הרכב עד אותו טיפול אחרון בפיאט כשהוא עשה 56000 הוא היה צריך להיות היום על 80000 ככה שההפרש הוא 17000 קילומטר.... איזה סיבות יש לי לא לקנות את האוטו במידה ואכן שינו לו את הקילומטראז'?

ישן 06-11-06, 04:25   #12
Guest

היי רפי הרשה לי לתקן אותך הקילומטרז בפונטו נרשם בלוח השעונים ולא במחשב הרכב כך שאם אתה מחליף לוח שעונים אתה מקבל אותו עם 0 קילומטר ואתה צריך להכניס באמצעות האקזמינר את הקילומטר שהיה כביכול לפני החלפת הלוח אתה יכול לרשום עם האקזמינר איזה קילומטרז שאתה רוצה היו הרבה זיופים של סוחרי רכב בצורה הזאת. אתה יכול לרשום את מד המרחק רק פעם אחד שהשעון בתול לאחר מכן אתה לא יכול לשנות קילומטרז כלפי מטה אלא רק להוסיף כלפי מעלה דבר שמין הסתם לא תרצה לעשות.

ישן 06-11-06, 04:48   #13
Guest

היי תומר פשוט לא הייתי בבית בערב לכן לא יכלתי לענות לך אבל אני ינסה להתייחס לעניין הקילומטרז התמוה גם בעיניי כמו שאתה יודע כבר אפשר לזייף את הקילומטרז בפונטו ספייס בכל הדגמים אבל זה מצריך השקעה של קניית לוח שעונים חדש לוח שעונים מפירוק לא יעזור כי בלוח הזה אתה יכול לשנות את הקילומטרז רק כלפי מעלה לוח שעונים של HGT עולה בסביבות 4000 שקל נניח ורצו לזייף את הקילומטרז ברכב אני לא מאמין שילכו וישקיעו בלוח שעונים חדש מה שכן היה בעבר זה שמוסכים מורשים היו מזמינים במסגרת אחריות לוחות שעונים חדשים באמתלה של תקלה כלשהיא ואז בזמן הכנסת לוח השעונים למערכת של קו ה CAN לרכב הם היו רושמים קילומטרז נמוך ממה שהיה מופיע לפני כן לבקשת בעל הרכב כמובן. בסמל"ת עלו על העניין די מהר ונתנו הנחייה שלפני אישור למוסך מורשה להחלפת לוח שעונים הלוח היה חייב להיבדק לאימות התקלה על ידי נציג פיאט ואז רק אושרה ההחלפה להגיד לך שזה פתר את בעיית הזיופים לגמרי בטוח שלא ממה שאני יודע עד עכשו מעבדות אלקטרוניקה למינהם לא הצליחו לשנות את הקילומטרז בלוח שעונים משומש כי פשוט הלוח לא ניתן לפירוק ואם אתה מנסה לפרק אותו אתה פשוט הורס אותו.
להגיד לך אם זייפו פה במקרה שלך עוד פעם אי אפשר לדעת אבל חשוב שתדע את כל העובדות ותעשה את השיקול הנכון לבדוק את זה בטוח קצת קשה. מה שאפשר לעשות זה לבדוק האם פעם הוחלף לוח שעונים באחריות לרכב הלוח באחריות 3 שנים כך שיש סיכוי אבל גם פה ישנה בעיה כי לפעמים המוסכים המורשים היו מוציאים דרישה לחלק באחריות על מספר רכב אחר מאותו סוג ואז קשה לעקוב.
בכל מקרה אלה העובדות מקווה שעזרתי.
אורן.

ישן 06-11-06, 09:19   #14
Guest

///

איזו שאלה.....

אתה תמיד עוזר ובגדול!!

רציתי להגיד לכולכם תודה רבה על כל העזרה ולהודיע בצער רב על מות השרשור הנוכחי...

החלטתי לא להסתכן ולרדת מהקניה ה"מצויינת" על הנייר הזאת...

פשוט משהו בלב אמר לי לא לקנות....

ולחדשות הטובות.......

צפו לשרשור חדש... היום אני לוקח לסיבוב HGT 2001 עם 63 אלף קילומטר יד ראשונה מקצינה בכירה במשטרה בת 60

(מאיפה אני מוצא את כל הסיפורים האלה תהרגו אותי אני לא יודע)

ישן 06-11-06, 11:08   #15
Guest

בהצלחה!

שי.

ישן 06-11-06, 17:03   #16
Guest

תומר, שיהיה לך המון בהצלחה!!! ותמשיך לעדכן בתוצאות.

בברכה,ליאור .

ישן 06-11-06, 17:53   #17
Guest

תפנית מעניינת.
בהצלחה שיהיה, ושוב אני אומר את זה, אל תדאג, המכוניות לא יברחו לך ב 99% מהפעמים

ישן 06-11-06, 18:13   #18
Guest

במידה ויש שאלות לגבי הקנייה החדשה אני פה.

ישן 06-11-06, 20:02   #19
Guest

..

אל תדאגו ח'ברה... אחרי שאני אמצא סוף סוף פונטו HGT (ואין מצב שלא כי אני לא קונה משהו אחר )
אנשים כמוני שירצו לקנות יהנו מכל האינפורמציה שהחברה המדהימים פה נתנו לי ועוד ייתנו בשירשורים הבאים...

מה גם שאני (בתור חננה מחשבים) יעזור לכל מי שרוצה למצוא חלקים בזול ברחבי העולם....

חוקי פרסום הודעות