![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
אתה אומר בעצם שאם יש לי מאוורר אחד אז אמורים להיות לי שתי מהירויות ?
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
מאורר רדיאטור
חד וחלק, אם יש מזגן מקורי של פיאט במכוניתך אז מאורר הרדיאטור הנו עם 2 מהירויות פעולה.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
זהו, שאני לא סגור על אם הוא מקורי או לא, אני יודע שבדגם הזה הוא אמור להיות מקורי, אבל לך תדע.
בקיצור, סימני זיהוי למקוריות המזגן . . . מי יכול לתת לי ? |
|
|
#14 |
|
Guest
|
מזגן מקורי בפונטו
הסימן הבדוק והקל:
במזגן מקורי מאורר פנימי הנו בעל 4 מהירויות פעולה ובמתג הגלגל להפעלתו יש מצב 0 (כבוי) ופעולה 1 2 3 4. במזגן ישראלי מאורר הפנימי הנו עם 3 מהירויות פעולה ובמתג הגלגל להפעלתו יש מצב 0 (כבוי) ופעולה 1 2 3. כעת תוכל לזהות מה המזגן במכוניתך. כמובן שאם נפגש במפגש אוכל לזהות עבורך המקום. בברכה - רפי לין
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
אחלה רפי, תודה.
עוד לפני שראיתי את הסימנים שאמרת, הייתי כמעט בטוח ששלי מקורי, עוד מאז שקניתי את הרכב. מה שמצחיק הוא, שהלכתי למזגניסט שתיקן לי את המזגן לאחרונה (כשקניתי את הרכב המזגן לא עבד), הוא אמר לי ששלי לא מקורי , ואז התחלתי להתבלבל לגמרי :S . חזרתי היום לבחור שמתקן רדיאטורים, ההוא מההודעה לפני כן, החלטתי שלא משנה מה הוא אומר, אני מחליף יוניט (ראש בקיר), ובאמת זה מה שעשיתי, הלכתי באותו רגע, קניתי יוניט 80 ש"ח, החלפתי - והכל טוב .תודה בכל אופן על העזרה עם הזיהוי . אגב, יש לי שתי מהירויות רק היום הבחנתי בכך.
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
היום סופסופ היה לי קצת זמן,
קפצתי ל- מ.י.ר לקנות את היוניט. הוא בדק אצלו בתוכנה, ומסתבר שלפי המספר שילדה התוכנה שלו כותבת שאני צריך יוניט חום עם 2 מגעים. כמובן שלקחתי את ה-3 מגעים כי ראיתי בעיניים שאצלי יש 3. מוזר קצת לא? למישהו יש הסברים? בנוסף קניתי 2 פראפלו. עלה לי סה"כ 160 ש'. |
|
|
#17 |
|
Guest
|
קטלוג חלקי פיאט ממוחשב
האיטלקים כנראה של מיחשבו טוב את קטלוג החלפים.
מס' השילדה זה ת.ז של הרכב כך שאמורים לדעת בדיוק איזה פריט הורכב בו, אך לצערי זה לא כך ובעברי נתקלתי גם בטעויות כאלו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
תודה רפי,
כבר הייתי בטוח שעשו לי איזה קומבינה באוטו |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב