צפה בהודעה יחידה
ישן 22-09-11, 00:29   #6
אברג'ל ד
Senior Member

הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
אני עובד שנה וחצי בשירות לקוחות ואני יכול ללמד אותך איך לתת שירות ללקוח. אני אומר לך שהשירות של סמל"ת לא היה טוב, גם השירות של צ'מפיון לא יותר טוב.
באשר לאמינות אכן פיאט לא יכולה להתחרות בסקודה, אבל מה לעשות שיש דברים גם מעבר לאמינות. לפעמים עדיף שרכב יבלה קצת במוסך אבל יחסוך כסף בזכות עלויות אחזקה נמוכה וצריכת דלק נמוכה. לא הכל סובב סביב VAG.

את הפאביה במבצע ב- 69K שהיתה ידנית 1.4 עם מנוע 16V שמספק 86 כ"ס הייתי יכול לקנות בשנייה, אבל כאמור לי יש עוד שיקולים. אי אפשר להשוות את צריכת הדלק של הפונטו (ובמיוחד הפנדה) לפאביה 1.6 האוטומטית שיש לי עכשיו. אי אפשר להשוות את עלויות האחזקה של פונטו לפאביה (אתה יודע כמה עולה טיפול לפאביה?!), שלא נדבר על עלויות הביטוח לרכב הזה כי "הוא גניב".
לא יודע מה היה בזמן שהיית לקוח פיאט, אבל שיהיה ברור לך דבר אחד:
בשנתיים האחרונות השירות של סמל"ת מקבל אצלי ואצל רבים ציון של 10 מתוך 10.
הייתי צריך את שירות הלקוחות שלהם בשש מקרים שונים ומגוונים, בכל המקרים חזרו אלי תוך דקות, היו יעילים, נתנו הרגשה ש"הלקומ תמיד צודק" - אפילו שאת הרכב כלל לא קניתי מהם [ספייס יד 3, כיום עם 200,000 ק"מ. שום יבואן לא היה מסתכל עלי בכלל] - שלחו ספר רכב, ממשו אחריות על חלפים מעבר לתקופת האחריות כמחווה של רצון טוב, לקח להם 20 שניות לשלוח לי במייל + בדואר[ 3 ימים] תיעוד הסטורית טיפולים במוסכי היבואן, ועוד ועוד.

השירות שלהם מצוין. נקודה.

היה לך נסיון רע ומר איתם? אני מאמין לך ומכבד את דעתך, אבל תקלוט: דברים השתנו. אתה כיום לא בקשר איתם אז אין לך דרך להווכח בכך.

כל טוב.

למה מותחן 450 ש"ח?!
מקורי!!
מאיטליה!!!

"מטורפים שנוסעים בפיאט. תשלמו על הסטייל".
אברג'ל ד מנותק   הגב עם ציטוט