צפה בהודעה יחידה
ישן 12-09-11, 22:57   #3
indra
Senior Member

הגלגלים שלי: שוקל בראבו
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
האמת, חיפשתי לקנות עוד רכב לקראת סוף אוקטובר ופזלתי כרגיל כברירת מחדל לפיאט - אבל אני חושש מבחינת השירות. אם הייתי יודע שהשירות השתפר הייתי קונה מזמן, פנדה 1.2 ידנית ב- 60K ש"ח מתאימה לי בול בתור סטודנט.

מדובר ברכב קטן שנכנס לכל חור, חסכוני בדלק, עלויות ביטוח נמוכות ואחזקה נמוכה, אבל מצד שני כבר הייתי בסרט הזה עם האונו. פזלתי גם לכיוון הסוזוקי אלטו, אבל אי אפשר להשוות בניהן.

כנראה שאני ואמי נצטרך להסתדר עם רכב אחד, הפאביה... רק צריך לקחת אותה לטיפול וטסט - עם כל הכבוד לאמינות של הפאביה הרכב הזה יקר לאחזקה.
בהחלט אין לך מה לחפש בפיאט, שהרי השרות ה"מחורבן" שלהם לא יכול אפילו לחלום להתקרב לשרות המדהים והמקצועי שזוכה לתשואות מכל עבר של צ'מפיון. ואשר לאמינות, ברור שפיאט אינה יכולה להתחרות בסקודה או כל מוצר נפלא אחר של VAG. ולמה אני כותב זאת, מכיון שמה שעולה מהמצוטט אינה התלבטות אמיתית אלא נסיון ניגוח, שחוזר אצלך מפעם לפעם, במוצרים של פיאט, אלה שמבחינתך אינם יכולים להתחרות לא באמינות ולא באיכות של האוטו הצ'כי שלך. ואני שהיה לי נסיון גם עם זה גם עם זה, יש דעה שונה לחלוטין, שלא לומר הפוכה, אבל אין לי רצון להפוך זאת העיסוק בזה לתחביב נוסף, בקרוב אצלך.
indra מנותק   הגב עם ציטוט