צפה בהודעה יחידה
ישן 07-02-07, 12:38   #8
Guest
 
הודעות: n/a
צטט:
במקור פורסם על ידי איתן
רפי היקר - לא אכפת לי שאתה איש סמל"ת . ואם ההלוואה טובה או לא ניתן לכל אחד להחליט, אני חושב שכדאי שמסמל"ת יתיחסו קצת גם לפורום זה , שרבים מחברי הם נאמני פיאט .
וכך גם אני , מעבר לנושא ההלוואה לרכישת גרנדה פונטו , אני חושב שפשוט חבל שאין דגמים חזקים יותר, אין מבחר מנועים וגירסאות לקהל ולטעמים רבים יותר, אני אישית מתחייב לרכוש
גרנדה פונטו 1.4 עם 100 כ"ס וגיר ידני.
אני מקווה שמישהוא שם למעלה [בסמל"ת] ישמע את תפילתי ולא בכדאי שנמשיך לראות את פיאט בארצנו הקטנטונת.


ראשית איני איש סמל"ת ולא קשור אליה בכלל.

התייחסתי לנושא לגופו בלבד. כמי שאוהב מכוניות בכלל ואיטלקיות בפרט, אשמח לראות כמה שיותר מהמכונית היפה הזו על כבישי ארצנו. אם צעירים שמנועים לרכוש רכב בגלל מחסור במזומנים יוכלו להשתמש בתוכנית הנ"ל לרכוש רכב חדש -סבבה.

לפני כחודש החלפנו לאשתי את הרכב- התלבטנו בין הפונטו לקליאו החדשה (לצערי אשתי לא אהבה את הגיר הרובוטי בפונטו-כך שנאלצנו לוותר על הרגש והמשיכה למכונית היפה הזו ) ובחרנו במימון לרכב בשיטה זהה דרך חברה חיצונית. זו הסיבה בלבד לתגובתי הקודמת.
  הגב עם ציטוט