|
רכב מתחמם בעמידה
שלום ברשותי פונטו 2006 ידנית.לפני שנה חוויתי בעיה של התחממות בזמן עמידה עם הרכב-מחוג היה עולה עד מעל ל3/4 חום.בבדיקה במוסך החליפו טרמוסטט והבעיה הסתדרה.לאחר מס' שבועות יצאו מים מהרדיאטור והרכב התחמם-החלפתי רדיאטור והכל היה בסדר למשך שנה.בשבועות האחרונים שוב החלה בעית ההתחממות בזמן עצירה ופניתי למוסך-שם מסרו לי כי יתכן וישנה תקלה ביוניט מאחר והרכב לא באמת מתחמם.אמרתי להם כי בפעם הקודמת החליפו טרמוסטט והכל הסתדר.המוסכניק החליף לי שוב טרמוסטט גם הפעם אך הבעיה לא נפתרה.אמר לי לשוב יום לאחר מכן לביצוע בדיקות וגם אמר כי שתי הונטות עובדות ולכן נראה כי יש תקבלה ביוניט.יצאתי מהמוסך ולאחר נסיעה של מס' דקות עצרתי ואז הבחנתי כי שוב יש נזילה מהפקק של הרדיאטור(מים ירוקים) והרכב חם.עצרתי את הרכב מיד והזמנתי גרר.
השאלה שלי היא-האם יתכן כי הטרמוסטט החדש גרם לבעיה נוספת?האם יתכן כי לאחר שנה שוב יש צורך להחליף רדיאטור?האם סביר כי התקלה חוזרת על עצמה בתדירות כל כך גבוהה (שלא נדבר על ההוצאות הרבות בכל תיקון).ממה יכולה לנבוע התקבלה אם החלפתי רדיאטור,טרמוסטט בשנה האחרונה ומשאבת מים לפני שנתיים??? אודה לעצה טובה.
|