|
מעניין, רכבים אחרים כמו האיביזה, הפאביה, הפולו, הקליאו, למשל, גם כן נמכרים עם המנועים החלשים והישנים במחירים דומים. מדוע לגבי זה אתם לא מתלהמים?
עוד יותר מזה, תראו מה סיאט עושים לשוק, או מה קורה לאנשים שקונים איביזה, ואחרי חודש מגלים שנמכר דגם דומה ב10 אש"ח פחות, והם כרגע איבדו בערך 30 אש"ח מערך הרכב שלהם. על זה צריך להתלהם. אבל במקום זה אנשים ממשיכים לקנות ולקנות.
שמציעים לכם רכב מפוצץ באבזור, עם מנוע שבואו נודה בזה, יותר ממספיק לצרכים של רובו הגדול של המשתמשים ברכב הזה, אתם בוכים. מכאן רבותי מתחילה התדמית הרעה על מותג.
הרכב ממש לא איטי, וממש ממש לא מיושן. הוא אחד מהרכבים המודרניים והטובים ביותר בקטגוריה. ועם כל הכבוד לפונטו שלך, בכל מצב ובכל פרמטר, הפונטו הזו עדיפה עליה. רק עניין הבטיחות כבר סוגר את העסקה. שלא נדבר על איכות ואבזור גבוה בהרבה. אבל זה קצת לא חוכמה שמשווים רכבים שמפרידות בינהם כמעט 20 שנה של תכנון. אני בכלל תוהה אם יצא לך לנסוע באחת. לא מהדגמים הגבוהים, אלא MA105 ידנית למשל.
חלקנו (ואני נמנה באותו החלק) מחפשים משהו יותר מזה, יותר ספורטיבי, יותר מיוחד. אז בוודאי שהרכב הזה ספציפית לא מעניין אותנו, ולא יהיה שיקול ברכישה שלנו. אבל הוא בהחלט עסקה טובה אל מול המתחרות בסכום הרכישה הזה.
יאיר, אני אישית ישבתי בכמה פגישות עם ההנהלה הגבוהה בסמל"ת. ואני יכול בוודאות להגיד לך שאכפת להם משירות הלקוחות ומטיב המוצר, מאוד.
ושוב, רוצים כוח? יש את מנועי ה1.4 16 שסת', יש את מנועי ה MA והMAT, יש שם מספיק טורבואים וכוחות סוס בשביל כולם. משום מה קשה לכם לראות את זה.
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 14-07-11 ב 14:16.
|