גדעון, למרות שאני מסכים איתך אני מסכים גם עם אבי.
אני מסכים איתך כי לגבי מוסך שמשון אין עוררין, חיים ואהרון שניהם אנשים זהב משכמם ומעלה.
אני מת על שניהם וגם שאר העובדים שם חרוצים ומקצועיים, אם יש מורשים יחידים שאני אדרוך בהם אי פעם הם יהיו אך ורק שמשון ושחר בנתניה.
אבל אני לא מסכים איתך לגבי המחירים, תכל'ס אפשר לדבר כמה שרוצים אבל אתה תסכים איתי שמורשים ב95 אחוז מהמקרים יהיו יותר יקרים.
אני מסכים עם אבי כי לא חייב להיכנס למוסך מורשה כדי לקבל טיפול מקצועי, בוא אני ייתן לך את הדוגמא שלי. בהתחלה הובחנו שני צינורות יניקה כסדוקים, בחברה אפילו לא מחזיקים בהם אבל נתנו הצעה כללית של 800 ש''ח לפני מע''מ לצינור וזה רק על שנים קטנים. בהמשך התגלה כי עוד 3 צינורות יותר ארוכים מסרו נשמתם לבורא. נראה לך הגיוני לשלם 5000 ש''ח ויותר לפני מע''מ כמובן על צינורות שגם כמקוריים לא שווים כלום. אני הלכתי לבעל מקצוע שחלק ממוסכים מורשים אפילו מוסרים לו עבודות ושילמתי על 5 צינורות חדשים ויותר איכותיים 1250 ש''ח בלבד!
אז וואלה, לא נכנסתי למורשה וחסכתי לכיסי אלפי שקלים, מה רע בזה?
עם כל הכבוד אני חושב שאני מטפל ברכב שלי לא פחות טוב ממך ולא מאף אחד אחר פה, אני לא מחכה שמשהו ימות, אני דואג להחליף אותו עוד לפני הנזק.
במקרה של התושבת העליונה, אני ביקשתי להחליף אותה אבל במוסך (מורשה) נאמר לי שהיא תקינה לחלוטין ואין טעם להחליף אותה, למרות שבתכלס היא כבר הייתה גמורה.
באמת כל הכבוד לרכב הקודם שלך על האמינות שהוא הפגין אבל וואלה תקלות קורות ומתרחשות ברכבים בני 10 שנים, במיוחד ברכבים שלא בדיוק עוברים חיים קלים.
גם שלי לא אוכל שמן ולא מים ולא מרעיש מהוריאטור, גם לי עד היום לא נדלקה שום נורית אזהרה תודה לאל. גם הנסיעה שלי פחות או יותר חלקה לכיוון הפחות בגלל הקוילאוברים.
ואם כבר מדברים פתוח, אז לא על כל תקלה ובעיה מעלים את זה לפורום, כי לא נעים או לא מתאים או אין חשק. אני מעלה כל דבר ובעיה גם כדי שאנשים שמחפשים רכבים כאלה ידעו פחות או יותר איך מתנהלים מול תקלה, מה בד''כ נוטה להתקלקל מהר יותר. שכל אחד יחשוב מה שמתאים לו.
אגב, אני בעיניי ראיתי מדחס של בראבו מותקן על hgt והמזגן עובד מ-צ-ו-י-ן. אני חושב שעוד הרבה דברים יופרכו בהמשך בכל מה שקשור לרכב הזה, הכל עניין של זמן ותקלות