|
היום נכנסתי למוסך המורשה של פיאט בעכו (פטין) אני חייב לציין לטובה את השירות שמקבלים במוסך הזה. מסתבר שהתקלה היתה במחשב ההזרקה עקב שימוש בפלאגים(מצתים) לא מקוריים.
אני בדר"כ משתמש בחלפים מקוריים שאני קונה אישית במוסך המורשה של פיאט ואם אני יכול אני מרכיב אותם לבד אם לא אני ניגש למוסך פרטי ואני זכרתי שקניתי פלאגים מקוריים אצלם וננתי למוסכניק אחר לשים אותם, המוסכניק במורשה היום שאל אותי האם יש לי פלאגים מקוריים ברכב ועניתי בחיוב הוא שאל אותי שוב ואז אמרתי לו בוא נפתח ונוציא אותם משם ונראה כי סיפרתי לו שמוסכניק אחר הרכיב אותם ואני לא הרכבתי אותם בעצמי ולא ראיתי איך מרכיבים כמו שאומרים אסור לסמוך על אף אחד אז זהוא ממש ממש אסור (בנוגע לשם המוסך שהשחיט לי את הרכב אני נמנע ביינתים מלפרסם את שמו אני כרגע יכול לומר שזה בעכו באיזור תעשיה גב ים ליד שטראוס, זהוא מוסך מוכר וזה לא המוסך סאמר את סאמר ולא מוסך טורינו ולא עומאר אני מדגיש זה לא המוסכים הללו הם אמינים ביותר אני יכול לומר כי זה מוסך של יהודי את שמו אפרסם בהמשך לאחר בדיקה עם עו"ד כי לא ניתן לתבוע אותי או את הפורום על לשון הרע או הוצאת דיבה)
להלן פירוט התקלות + מחיר(לפני מע"מ):
בדיקה ממוחשבת-------------------120 ש"ח
מחשב הזרקה----------------------1950 ש"ח(6 חודשי אחריות)
4 פלאגים NGK מקוריים-------------95 ש"ח(מספיקים ל 40,000 ק"מ)
4 חוטי הצתה מקוריים---------------210 ש"ח(12 חודשי אחריות)
עבודה (למרות שאין שם הרבה מה לעשות הם עדיין מחייבים אז חיבו 60 ש"ח על כול העבודה)
בנוסף עשו לי קצת הנחה...
סה"כ 2450 ש"ח כולל מע"מ
אני מזהיר לא להתקרב לחאפרים ואם אתם כבר שם שימו לב כי לא עובדים עלייכם ושאכן מרכיבים לכם חלפים מקוריים
כמו שנאמר כבדהו וחשדהו
נערך לאחרונה על ידי fila1 : 03-05-11 ב 11:01.
|