צפה בהודעה יחידה
ישן 30-04-11, 14:39   #27
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
כל החבר'ה שלא הגיעו לקארטינג, מדוע? הראתם התלהבות בעבר לאירועים כאלה.
זוהי בדיוק דוגמא לארגון פעילות מגבשת בקרב המועדון במחיר מוזל, ובכל זאת הגיעו רק 11 איש.
אציין שהיה מצויין. ונראה היה שכולם נהנו.

למפגש ההשקה לרכב שלי, מדוע הגיעו מעט אנשים? התאמצנו וארגנו דברים יפים, ובכל זאת ההענות הייתה נמוכה. וזה עוד היה אמור להיות המפגש השנתי שלנו.
צביקה, מדוע היית נחוש כל כך בדעתך להזכיר באותו מפגש, מעט לאחר חשיפת הרכב, שיש מפגש נוסף, שמתקיים בהיכל נוקיה, ושצריכים להגיע גם לשם? היה לי מאוד נחמד לראות מספר אנשים נאספים יחד איתך ועוזבים את המקום.
דרך נהדרת להתנהג במפגש במועדון בו אתה חבר, ושלפי דבריך, "צריך להשתפר".

השורה התחתונה היא שיותר ממחצית האנשים שפעילים כאן באתר, ושהגיבו בשרשור, מבטלים את ההשתתפות שלהם באירועים ברגע האחרון, ולא באמת מגיעים, למרות שהם מבקשים שוב ושוב פעילויות נוספות.

לגבי העניין עם סמל"ת. נפגשנו איתם, והיה מאוד פורה.
שאלנו לגבי שיתוף פעולה הדוק יותר, כמו למשל פרסום המועדון בקרב לקוחות שרוכשים רכבים חדשים. אבל העניין הוא שהם לא יכולים להתחייב לאמינות ואיכות הדברים שנכתבים או נאמרים על גבי הפורום. מה יקרה אם ימליצו ללקוח על הרשמה למועדון, אך כאשר הוא ישאל שאלה הוא יענה ב"א-ח-י", או שיקבל תשובה לא נאותה אחרת? או לא ממצה? הוא יבוא בטענות למוקד השירות של סמל"ת, ובצדק. הם לא יכולים לקחת אחריות על הנאמר כאן.

הם כן מסכימים להביא רכבים מטעמם למפגשים (מה שקרה כבר מספר פעמים).
ואנחנו כן מיידעים אותם על פעילויות שאנחנו מתכננים לעשות.

אתם צריכים להבין שרוב הלקוחות של פיאט הם לא חובבי רכב כמו קומץ האנשים שרשומים כאן. הם אנשים שקונים רכב, משתמשים בו, אולי שואלים כאן שאלה או שתיים, ומוכרים אותו. זה האופי של הרכבים האלה. הם לא מיוחדים או מרגשים עבור רוב הלקוחות, ובסופו של דבר, הם כלי ותו לא.
אלפא רומיאו למשל הוא יצרן של רכבים עבור חובבי רכב. לכן יש יותר הענות אצלהם. ולכן החטיבה של אלפא בסמל"ת יותר מעורבת בנעשה אצלהם, וזה בסדר.

אנחנו עדיין מעוניינים לקיים מפגשים באיקאה, ועושים זאת, אם כי האחרון היה חביב ותו לא. בהחלט לא יפה וגדול כמו בעבר. וזה בגלל שמעט אנשים הגיעו. אלה שכן הגיעו, ראו ששווה להגיע. אוכל טעים, רכבים יפים ומיוחדים, ואנשים טובים.
המפגשים החודשיים בהרצליה אכן מראים הדלדלות בזמן האחרון, אבל כזכור, הם פרי בקשתם של חברי המועדון שדרשו יותר מפגשים, ובמקום קרוב יותר למרכז מאיקאה. הנה רק השרשור הזה הוא דוגמא לבקשה של יותר מפגשים.

אז מצד אחד אנשים כותבים כאן שהם מעוניינים ביותר פעילות.
אבל הנה, למפגשים החודשיים, לא מגיעים. למפגש ההשקה, הגיעו מעט. לקארטינג, 11 איש.

לפחות אני שומע דברים טובים מחיים שמקבל לקוחות חדשים בזכותנו. שזה באמת דבר טוב עבורו, ועבור הלקוחות שמקבלים שירות מצויין.

לגבי עניין הכספים.
כל הכסף שנאסף מחברי המועדון מגיע לדברים כמו הכיבוד שאתם מקבלים במפגשים (עוגות, שתיה, על האש), תחזוקת האתר, הפיצ'פקעס. אף שקל לא הולך לכיסם של אף אחד מחברי ההנהלה. יש לנו רישום מדוייק של כמות הכסף בקופת המועדון.
למרות זאת, אנחנו לא מעט מוציאים מכיסנו הפרטי כמעט בכל מפגש, על מנת שהוא יהיה קצת יותר טוב. אביעד למשל, מתחזק את האתר בכוחות עצמו, בזמנו הפרטי. לצערי אני לא בקיא בPHP, אחרת הייתי בשמחה עוזר לו.
סתם לידע כללי.

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 30-04-11 ב 15:11.
Caveman מנותק