צפה בהודעה יחידה
ישן 30-04-11, 13:49   #22
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
לגבי הטיולים של הייתי.
למעט טיולים שמראש הוצהרו שהם לרכבי ספורט,ולמעט הקארטינג האחרון שלא הגעתי אליו( כי הייתי בבי"ח השרון במחלקה לטיפול נמרץ עקב חבר שהיה מאושפז שם במצב קשה שזה קצת יותר חשוב , ) הייתי בכל פעילויות המועדון לרבות 2 אולי שעקב נסיבות מסוימות לא יכלתי להגיע, כך שלא יודע מאיפה אתה קובע את הקביעות ההזויות האלה.
בוודאי שלא אגיע למיפגש שמוצהר מראש שפונה בעיקר לרכבי ספורט .
המועדון הוא לא של רכבי ספורט וזה שעושים טיול למיגזר מסוים במועדון זה דבר פסול.

מועדון אלפא רומיאו שמוביל אותו שי וורד היקר הוא מועדון מכובד ויש המון מה ללמוד מדרך ההתנהלות שלהם וכמובן שכמו מועדון החמש גם הם עמותה רשומה מסודרת עם דו"ח הוצאות והכנסות , ישיבות מועדון ובחירות דמוקרטיות כל שנה.
אצליהם למשל כשמוציאים טיול הוא פונה לכולם ולא למישהו מסויים. ולא משנה אם יש לו אלפא רומיאו גי טי 20111 או אלפא משנות ה80 ו 90.

ודווקא כסף הוא בהחלט דבר מאד חשוב וקובע שבלעדיו המון דברים לא אפשרים. ולהגיד שלא זה ממש לא נכון.

ישיבות צריכות להתקיים בנוכחות כלל חברי המועדון . זכותו של כל אחד שחבר במועדון להגיד את דברו, להציע הצעות, וגם להבחר לתפקיד כזה או אחר גם אם הוא לא מקושר למי מההנהלה.
דו"ח הכנסות והוצאות בוודאי צריך להיות. אם יש כאלה שלא אכפת להם לאן הכסף הולך אז שיהיה להם בכיף.
אני (ואני מאמין בלי שום ספק שרבים מאד במועדון) רוצה לדעת לאן הולך הכסף, מה בדיוק נעשה איתו, מה נכנס , מה יצא.

צריך להיות שינוי.

המועדון חד משמעית גוסס ומי שחושב אחרת אינו רואה רנאה את כלל התמונה.

הגיע הזמן שמועדון פיאט יתעורר יגדל, יתבסס , יפתח קשרים חזקים עם סמל"ת ובקיצור צריך שינוי.

יש כאן לפי הבנתי כמה אלפים של חברים רשומים באתר, אז בבקשה.
השרשור נפתח כדי לעורר דיון וליצור שינוי , וזה המקום לכולם להגיד את דעתם ולא רק ל 3-4 חברים.

מי שבאמת אכפת לו שיגיב, שיכתוב.

וגם להנהלה מותר וצריך להגיד את דברה ולהתערב דיון כאן.

מועדון פיאט ישראל
Israel Fiat Club

הרכבים שבבעלותי: FIAT 127 900L 1979 / FIAT QUBO 1.4 2013

נערך לאחרונה על ידי צביקוש23 : 30-04-11 ב 13:51.
צביקוש23 מנותק