|
כמה עידכונים:
1. היום לאחר נסיעה של כרבע שעה ראיתי ששוב המחוג מטפס מהר וברגע שהוא התחיל לעבור את ה3/4 עצרתי מיד את הרכב,פתחתי מכסה מנוע וגיליתי שהוונטה לא פועלת
2. אחרי שראיתי שהונטה לא עובדת בעצם,עשיתי מה שדוד ייעץ לי לעשות ובדקתי את חום הרדיאטור..למעלה הוא היה רותח ולמטה הוא היה חמים כזה (היה הפרשי טמפרטורות בולטים).
3. אחרי זה רציתי לבדוק את המים אם חסר או לא,אז חיכיתי כ5 דקות שהרכב יתקרר טיפה ובאתי לפתוח את המכסה של המיכל עיבוי,שמעתי מאין וואקום נפתח (כמו שפותחים לדוגמא פחית קולה,מעין 'פסססט' כזה) ואז ישר סגרתי את הרבע סיבוב שפתחתי,והתחלתי לשמוע כאילו המים זורמים מהרדיאטור חזרה למיכל עיבויי,המשכתי לפתוח ולסגור לאט לאט (כמו שעושם עם סודה מוגזת פתוחים וסוגרים כדי שלא ישפך),ושמתי לב שהמים ביעבעו ברמה טרפת (אני מאמין שבגלל החום מנוע),אני לא יודע אם זה סביר או לא (אני מאמין שכן).
בדקתי את מה שהצעתם לי לבדוק..איזה מסקנות אפשר להסיק מכל הדברים האלה?..ואפשר להצביע על בעיה נקודתית פה?..אולי להחליף את הנוזל קירור?..(כרגע אני משתמש במשהו שחבר שם אצלי,זה לא פאראפלו,הייתי הולך לקנות פאראפלו ומחליף אבל אני אל בדיוק יודע איפה נמצא הברז ניקוז מים ואיך מוציאים את האוויר ממערכת הקירור וכו').
דוד.
|