צפה בהודעה יחידה
ישן 14-04-11, 00:01   #13
Amit-IL
Senior Member
 
האווטאר של Amit-IL
 
תאריך הצטרפות: Mar 2009
מיקום: כרמיאל
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
הודעות: 640
ראשית אין צורך לצוטט תגובה מעלך,
לעניין, ראיתי את הפרוייקט שעשית על המנוע שלך וחשוב שתדע שאם היית עושה את מה שטובי האנשים כאן אמרו לך וייעצו לך מניסיונם לא היית מגיע ל15 דפים בשירשור שלך אני מבטיח לך וזה לא בא כדי להעביר ביקורת עליך סה"כ עשית ביי"ס לא רע על המנוע וזה חשוב לא פחות, אלא הכוונה שעשית פרוייקט
גדול יותר מהחלפת מחזיר שמן לא השכלת לשאול את אנשי הפורום כיצד מחליפים אותו תאמין לי שלא היית צריך להקדיש מחשבה רבה כל כך זה ממש קטן עליך תאמין לי, אבל חשוב לעבוד מסודר ומתוכנן ולא להתפזר האנשים שעזרו לך כמו: עמית, יאיר, ודויד ועוד כמה חברי פורום מנוסים מאד ומבצעים את זה עם יד קשורה מאחורי הגב תוך שמעירים אותם בבוקר משנתם.

מה שאני בא להגיד שאם עשית פרוייקט נרחב על המנוע שלך ולא החלפת את מחזירי השמן בפולי תחתון ועליון אז זה חבל בעיקר בגלל שזוהי עבודה פשוטה ועלות מאד נמוכה ופעולה שתורמת רבות לנקיון המנוע
באיזור הטיימינג שתמיד מלוכלך ושחור מתחת לכיסוי הפלסטיק של חגורת הטיימינג.

כשתחליט להחליף את מחזיר השמן אתן לך סדר פעולות מדוייק, את מחזיר השמן העליון קל ופשוט יותר להחליף וזהו גם המחזיר שאם אינו אוטם כראוי אז כל המנוע סובל מלכלוך באיזור הטיימינג, המחזיר של הפולי התחתון קצת יותר מסובך להחלפה והוא גם אינו מלכלך את המנוע בגלל מיקומו התחתון רק שיתכן והוא עלול ללכלך את חיישן סיבובי המנוע שמקובע עם בורג אחד וקורא את סיבובי המנוע בפולי התחתון.
__________________
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!!
Amit-IL מנותק   הגב עם ציטוט