למה בוא נמשיך, הרי בשביל מה אנחנו כאן אם לא לדבר על התחביב הזה שלנו

אבל לא הרבה כן?
טוב,אז הDSG.
שמע, אני האחרון שיגיד משהו רע על הגיר הזה (להיות משועמם זה רע עלי, לא על הגיר). כבוד לאודי על הרעיון לשים שני מצמדים, זה מגניב מאוד שהוא מהיר, אני מכבד מאוד את התפעול שלו, מאמין, מבין, ומפנים את העניין שהוא יעיל יותר, וכן, מצב אוטומטי נוח יותר בשגרת היום יום.
אבל, ועבורי זהו האבל המשמעותי, אחרי 10 דקות (גם בגולף, גם בשירוקו וגם באיביזה) זה נמאס לי. כל מה שיכולתי לחשוב עליו זה שNEED FOR SPEED אני יכול לשחק בבית.
אין משהו שמשתווה לHILL AND TOE אמיתי עם גיר ידני פרופר מבחינתי. אין משהו שמשתווה לכיף של שליטה מוחלטת ברכב. גם אם זה אומר שאני אבצע את נס הרים ב0.004 שניות לאט יותר (בהנחה ואני ממקסם את שני הרכבים כמובן).
זו הסיבה שאני פוסל את האיביזה (השירוקו מגיעה גם בידני, אבל כאמור יקרה או חלשה יותר).
בכל נסיעות המבחן התגובה הראשונית שלי הייתה "וואו !". אבל אחרי לא מעט זמן חסר היה לי תפעול המכונה, המכאניות של כל התהליך.
גילוי נאות, מלבד המראה של האיביזה, מאוד נהנתי מהרכב. המנוע נוכח בחוויה, הרכב חזק, ומהנה לנהיגה. בהחלט רכב מוצלח, למי שהגיר אינו מפריע לו.
מעניין אותי גם העניין של "בשביל פיאט". אתה מודע לעובדה שהמיטו למשל היא גם כן פונטו. במרכב, בגיר, במנוע. אז למה שם מותר לשלם יותר?
למה לשלם יותר על פולו מאשר על פאביה?
הכל עניין של מיתוג.