צטט:
במקור פורסם על ידי ליאור23
עוד מעט נגמרת ההתחייבות למכשיר המעפן שהיה לי בשנה וחצי האחרונות, ה5800 המלא תקלות ובעיות ומכשיר גרוע, כזה גרוע שאמרתי שאין מצב שאני חוזר לנוקיה.
אבל עכשיו הגיע לארץ הn8 הדי מבטיח וחשבתי לפזול לכיוון שלו, הבעיה היא שהוא רק בפלאפון וסלקום ואני באורנג'.
אני כרגע מעדיף בלי נדידות, אבל אם הn8 יהיה שווה את זה אז אני יעבור חברה.
בקיצור מה לדעתכם עדיף?
|
בדיוק היתה לי אותה התלבטות לפני 48 שעות מאחר שהיה לי הנוקיה N97 פחות מ 10 חודשים עדיין באחריות יצרן ונכנס למעבדת תיקון 5 פעמים ובאחת מהן נדמה לי השלישית הולחף מסך התאץ' רק בגלל שלא הגיב כראוי
אז אל תתן ל N8 להטעות אותך משום לנוקיה 5800 וN97 וגם ה N8 יש אותה מערכת הפעלה בעצם נוקיה מאז 2005 לא חדשה כלום בתחום הזה והיא עדיין משתמשת במערכת הפעלה של סמביאן
בזמן שלאייפון 4 יש מערכת משלה של חברת אפל לא זוכר השם
ולגלקסי S יש מערכת הפעלה של אנדרויד אגב תעשיית תוכניות האנדרויד אחת הגדולות בעולם ומגלגלת מדי שנה בתחום של 10 מליארד דולר
אגב הנוקיה עדיין משתמשת בשיטת ריססטיו RESISTIVE טאץ' והיא שיטה מעצבנת לפעמים בזמן שבגלקסי ואייפון יש מה שנקרא CAPASITIVE טאץ' לכן אי אפשר להשתמש באייפון וגלקסי עם עט או ציפורניים צריך באצבע
אם אתה בקטע של משחקים ואני מדגיש חולה משחקים בפלפון אז לך על אייפון
אם עדיפות ראשונה שלך זה מכשיר שלא נתקע מהכי מתקדמים בעולם וגם אפשר לעשות ביטוח אחרי האחריות גם אפשר לשלוח בלוטוס רגיל ולא נעול כמו האייפון אגב גם הגלקסי מהיר בגלישה פי כמה מאייפון 4 בדוק אז לך על גלקסי 2.2
אני את הבחירה שלי עשיתי סמסונג גלקסי ומרוצה עד השמים