צפה בהודעה יחידה
ישן 23-01-11, 21:43   #2
ליאור23
Senior Member
 
האווטאר של ליאור23
 
תאריך הצטרפות: Mar 2010
מיקום: אשדוד
הגלגלים שלי: z750L
הודעות: 1,538
שלום וברוך הבא!

הקילומטרז' פחות מהממוצע אבל לא מן הנמנע שהוא מזויף, יש לנו במשפחה 306 2001 עם 75 אלף קילומטר.
את עניין הקילומטרז' אפשר לבדוק בקלות במידה והרכב טופל במוסכים מורשים, שם ניתן לעשות השוואה, כי שעושים טיפול ברכב תמיד רושמים קילומטר ועכשיו נכנס החוק שרושמים ברישיון הרכב את הקלומטרז' ככה שאין בעיה לוודא את זה.
מבחינת הדגמים ממש לא הייתי ממליץ על הs הנחותה והמופשטת משמעותית משאר הדגמים ובעיקר הייתי מציע לך לחפש ידיים פרטיות בלבד ולא יוצאי ליסינג/השכרה, בעיקר כי אלו רכבים ישנים והזמן עושה את שלו.
עוד נקודה היא שסוחרי רכב נוכלים מחבבים את הפונטו כי אלו רכבים זולים והרבה מחפשים אותן וקל למכור אותן, לכן צריך מאוד להיזהר בעניין הזה.
לדעתי במקום לחפש רכב רק עם קילומטר נמוך כדאי שתחפש אחד שטופל בזמן עם שמנים ומי קירור איכותיים ובעיקר לראות אם הוא עבר בעברו התחממות או שיפוץ ראש מנוע וכד'.
בעיקרון למצוא ספייס מצב טוב זאת משימה לא קלה אבל אפשרית, לכן לא כדאי לך למהר כי אחר כך אתה תיפול חזק וכואב.
תנסה לחפש את דגם הelx, הוא יותר חזק ויותר מאובזר וגם יותר אמין!

בהצלחה
__________________
יום שעובר ללא חיוך הוא יום מבוזבז
ליאור23 מנותק   הגב עם ציטוט