צטט:
במקור פורסם על ידי dodihob
טוב קיבלתי אישור מ-Puntomk2.co.uk מאחד החברה הבכירים שם
כל הכריות בולמים זהים בין הדגמים..
אז מאור..גש לסודאי 
|
אני לא יודע ממי קיבלת אישור שהכריות זהות בין הדגמים השונים אבל זה רחוק מהמציאות.
יש הרבה חלקים משותפים בין ה HGT לשאר הדגמים אבל אפילו אם הם מתאימים מבחינת ההרכבה אז הם שונים בחוזק ובעוד פרמטרים שונים.
למשל המשולשים. בגודל הם זהים לספייס רגיל ואתה יכול גם להרכיב משולשים של ספייס רגיל שיותר זולים דרך אגב בהרבה אבל אתה צריך להבין שמבחינת העומס והחוזק הם לא מתאימים ל HGT.
לגבי הבולמים. הכריות בולם של ה HGT יחודיות לדגם הזה בלבד הם לא סתם מאוד יקרות ברגע שאתה תרכיב על הבולם כריות של ספייס רגיל הם לא יעמדו בעומס כבר ראיתי מישהו עם HGT שניסה להתחכם וכרית אחת התפרקה לו וגרמה גם נזק לבולם עצמו.
הבולמים עצמם גם שונים מאוד מהספייס הרגיל גם הסיפור של להרכיב בולמים של ספייס רגיל ל HGT זה סיפור מופרך הבולמים לא יחזיקו הרבה וכל היציבות של הרכב תיפגע לכן אני לא מבין מאיפה הסיפורים האלה.
לכן גם אם נראה לך שהחלק מתאים. החלק המקורי הוא לא סתם יותר יקר יש סיבה הרי כשיש חלקים שהם משותפים לשתי הדגמים גם לספייס הרגילה וגם ל HGT אז המק"ט הוא אותו המק"ט וזה לא סתם שיש מספר חלק אחר ויותר יקר מן הסתם.
מקווה שהבהרתי את הנקודה.