צפה בהודעה יחידה
ישן 28-12-10, 22:23   #25
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
כמו שאמרת אתה חסר ניסיון, אז בוא ותגיד לי על בסיס מה החלטת שהHgt והספייס הם חולקות חלקים זהים רבים, אפילו הפנסים לא זהים. אין שום דבר מכני שעולה לי בראש שמשותף לשניהם, לא הייתה עדיין hgt אחת שלא סומנה במכונים טסטים תחת הכותרת ''רעש מערכת שסתומים'', הם אפילו לא יודעים מה זה וריאטור.
ויותר מצחיק זה אנשים שרוצים לקנות את הרכב ואפילו לא יודעים מה הם בכלל קונים, ובגלל הבדיקות האלה הם יורדים מהקנייה.
בקיצור תיצא מהסרט הזה שאתה הולך לקנות רכב מושלם בלי בעיות, לא קיים דבר כזה, כל רכב דורש השקעה מסוימת. ובמיוחד שמדובר בכחולה של שי שזה אחד הרכבים היותר שמורים ומושקעים שקיימים ובמיוחד שהשלדה שלו נקייה שזה פלוס עצום כיום, הלוואי והוא לא היה מוכר במחיר הנמוך הזה שהוא מוכר, ככה אולי אנשים היו מפסיקים להיות טמאים ומחפשים כל הזמן רק להוריד ואיפה יש בעיות ועל כל חרטה קטנה מנסיפ לסחוט עוד כמה שקלים.
בפעם האלף, הרכב שלו שמור, מטופל, מושקע מאוד. אם לא הייתה לי את שלי מזמן הייתי קונה את שלו מבלי לחשוב בכלל.
ואני באמת לא מבין למה הוא צריך לנסוע לרעננה בשביל בדיקה? סע לראשון ובדוק שם, אל תדאג הוא לא עשה יד עם המכונים שם, אני בטוח בזה. סע בראש שקט, יש לו אחלה רכב שבעולם.