צפה בהודעה יחידה
ישן 28-12-10, 22:14   #23
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
צטט:
במקור פורסם על ידי פיליפ צפה בהודעה
איו חותם על זה ב"למומחה פיאטים" ברעננה אין מושג ב-HGT .
ולמשל אם הוא ישמע את תקתוק הווריאטור הוא יגיד שהמנוע גמור.
בדיוק.

צטט:
במקור פורסם על ידי CarpeDiem צפה בהודעה
פיליפ- אני ממש לא מבין למה כתבת "מומחה לפונטו" במרכאות, כי הבנאדם באמת מומחה לפונטו. בלי מרכאות ובלי בטיח. מה גם שיש הרבה יותר במשותף בין פונטו לHGT מאשר בין HGT לכל רכב אחר. מעבר לזה הוא בנאדם אמין שאני יכול לסמוך עליו ועל העצה שלו, בטח יותר מאיזה עובד מכון בדיקה זר שלא חייב לי כלום. כך שהזלזול שלך לא במקום ולא מקצועי ולא לעניין.
חבל שזו הגישה שלך, כי אתה טועה.
ישנם מעט מאוד דברים שמשותפים בין דגם ה HGT לדגם הELX למשל. ולהגיד שיש הרבה דברים במשותף רק מוכיח את העובדה שישנה טעות בדבריך.
המנוע שם שונה לחלוטין. ומי שמכיר את מנועי ה 1242 סמ"ק טוב מאוד, לא בהכרח מכיר את מנוע ה 1747 סמ"ק.
ואת זה אני אומר מניסיון של 5 וחצי שנים עם הרכב שלי, שבהן נתקלתי בלא מעט מומחים שכאלה.

אם אתה רוצה כן לגשת למישהו שיתן לך חו"ד על הרכב, אז לגשת לאחד מהמוסכים שמומלצים כאן בפורום יהיה צעד חכם יותר.
וכן, כמעט בכל מכון בדיקה אנשים לא מכירים את הרכב הזה.

ובכל מקרה, אם הניסיון שלך ברכבים מועט, הייתי מצפה שתתיחס אחרת לדברים שאנשים שהיו בעלים של רכב כזה מספר שנים אומרים.

לגבי הסוגיה השניה, הבחור מראשון אם הבנתי נכון, למה לו לנסוע לרעננה? זה רחוק מאוד וגוזל המון זמן יקר.
שאמכור את הרכב שלי, גם אני לא אהיה מוכן לנסוע כל כך רחוק עבור מכון בדיקה. תחשוב על זה.

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 28-12-10 ב 22:22.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט