שלום חברים,
1. ברשותי elx 2002 16v גיר ידני. הקלץ הוחלב לפני כ 50 אלף ק"מ. כרגע הוא קשה-כואבת לי הרגל לפמים, הוא מרעיש-חריקות שזה בתוך תא הנהג , לא חיצוני וגם אני מרגיש עם הרגל קליקים כלשהם...הנושה נבדק במוסך מורשה חדרה,הוחלפה משאבת דלק עליונה אך ללא שינוי..
איך אפשר לפתור את זה, ללא עלויות של החלפה כוללת ? זה פשוט משגע בנסיעה עם פקקים או בעיר עם כזה קלץ'
2.לאחר הסופה והגשמים שהיו, שלולית מים הצטברה לי בריצפה ברכב! בתא, בדיוק איפה שהשטיח גומי של הנהג...לא היו נזילות מהתקרה בדקתי,לא מהדלת של הנהג ...יכול להיות שזה בא מהתחתית של הרכב ?? נסעתי עם הרכב בגשם ,אז אולי תוך כדי נסיעה הצטברו שם מים מהסדקים שמתחת לרכב ??? אם פותחים את מכסה המנוע רואים אצלי את הקרקע ,כאילו אין מכסה או משהו שמכסה ממתחת את תא המנוע,יכול להיות משם ?
3. הוחלפו לאחרונה בלמים קדימה ואחורה-צלחות,דרמים,דיסקיות. מאז הבלמים כאילו נחלשו עוד יותר במקום להתחזק ! אני לוחץ על הבלם ולא מגיב כמו מקודם(בלחיצה די עדינה ולא עמוקה כבר בולם) וצריך ללחוץ את הבלם עמוק הרבה יותר כדי לעצור,עד כדי כך שכבר מרגישים את הרעידות של האי בי אס נכנס לעבודה !! נו באמת בשביל סתם בלימה שהיא לא פתאומית להרגיש כבר את ה אי בי אס ... ?? העבודה של הבלמים גם נעשתה במורשה בחדרה ומשם נמסר שככה זה בהחלפת בלמים,הם יותר רכים ...

אני כבר 3 שבועות ככה וזה לא משתפר. מה עושים ?
בבקשה חברים עזרו. שמתי לב שיש כאן לא מעט תותחים עם המון ניסיון בפיאט וברכבים כללי.
תודה מראש !