צטט:
במקור פורסם על ידי davidka
בוקר טוב!
בשביל מה לעשות שינויים עם ממסרים למערכת שתוכננה לעבוד כמו שהיא?
לעניות דעתי: אם מהצד שלך שני החלונות מתפקדים (ועזוב כרגע את האיטיות של הימני) והמפסק של דלת ימין לא מפעיל, ברור שהבעיה היא במפסק של דלת ימין. הרי החלונות עולים ויורדים מהצד שלך... תחליף מפסק ימני.
|
תראה על פניו יכול להיות שהבעיה במפסק הקטן שנמצא שם למעלה, הקטע זה שאני רוצה לדעת איפה הבעיה - אם בחיווט שמגיע למנוע מהמפסק (כלומר דורש לפתוח את הפלסטיקה של הדלת) או במפסק עצמו למעלה
ברגע שתהיה לי את הסכמה ביד אני אקצר בעצמי את מה שנדרש בצמה של המפסק ואראה אם זה מגיב - אם לא - נפתח את הפלסטיקה ועל הדרך נבדוק למה המנוע חלש..
צטט:
בעניין האיטיות, גם אצלי זה ככה. החלון הימני עולה לאט משמעותית מהשמאלי ואני קושר את זה ישירות לכמות השימוש. החלון הימני מתופעל הרבה פחות ולכן יש לו נטיה להיתפס / להידבק וכו'.
ריסוס ספריי סיליקון על הגומיות ו- WD-40 על המנגנון עשוי לשחרר את החלון ולהריץ אותו טוב יותר.
בלי קשר למפסק - עצה: אל תרים את שני החלונות בו-זמנית. אלה מנועים שצורכים המון זרם ולא ממש בריא לעשות את זה. אצלי יש מרימי חלון, והם עולים אחד אחד, בדיוק מהסיבה הזו.
|
בעניין האיטיות - אני חושב שזה לא כמות השימוש, אני פותח את שניהם תמיד דבר ראשון שאני עולה לרכב, אני חושב שהוא לא מקבל מספיק מתח שכן אם הם מחוברים בטור אז הצרכן הראשון זה החלון של הנהג (עובדתית כאשר תעלה את שניהם במקביל החלון נהג יהיה מהיר יותר - או לפחות ככה זה אצלי)
בנוגע לספריי - WD40 לא הייתי מרסס שם אבל סיליקון כן (למרות שצרה לא נורמלית לקלף את זה מהשמשה אחרכך)
בנוגע לצריכת זרם - נראה לי תמוהה, אני חושב שאם זה מה שיגמור לך את המצבר מצבך רע! בסופו של דבר זה דבר שהגיע מובנה באוטו, האלטרנטור יודע לטעון את המצבר ולפצות על זה, יש אנשים ששמים צרכני זרם יותר גדולים.. מהמנועים של העלאת החלונות לא הייתי דואג.. אבל בנוגע לצריכת זרם הייתי מחכה למישהו שיודע בדיוק את המספרים אז יכול להיות שאתה צודק!
בכל מקרה, מצאתי את הסכמה החשמלית בHAYNES יותר מאוחר נשב על זה - אם יש דרישה אני אעלה
דרך אגב המשפט שאמרת:
צטט:
|
לעניות דעתי: אם מהצד שלך שני החלונות מתפקדים (ועזוב כרגע את האיטיות של הימני) והמפסק של דלת ימין לא מפעיל, ברור שהבעיה היא במפסק של דלת ימין. הרי החלונות עולים ויורדים מהצד שלך... תחליף מפסק ימני.
|
אני לא אוהב להחליף חלקים על בליינד... אם הייתי יודע שהמפסק לא עובד הייתי מחליף, לא רוצה לאכול תלב גם על חצי שקל שעלה המפסק אם אני יחליף אותו והבעיה תשאר