צפה בהודעה יחידה
ישן 22-11-10, 01:27   #93
DAn-BP 1.8
Senior Member

האווטאר של DAn-BP 1.8

הגלגלים שלי: בתוך ה-VTECH
חברה אני מוכרח להגיד לכם משהו,וזה דווקא לא על המפגש(שבלי קשר היה אחלה והמון מכוניות ורק להמשיך מכאן והאלה)
אלה דווקא על הקשר המשפחתי שלכם בתור מועדון רכב,למי שיודע ולמי שלא אני הגעתי עם ליאור למפגש ובתור אחד שראה מועדונים מגובשים ולא מגובשים אני ראיתי כאן אנשים שלא ממש קשורים אחד לשני וכל אחד בפני עצמו(לא מדובר על כולם,יש את אלה שהיו ביחד והראו גיבוש) דווקא המועדון פיאט הביאו הרבה רכבים ופשוט ראיתי רכבים מהמועדון באים,חונים,והולכים לאנשהו ולא ממש מתייחסים לשאר האנשים מהמועדון,ובכך גם ההליכה הביתה,אנשים עוברים עם המכוניות דרך האנשים שהם מכירים ואפילו לא נותנים להם מבט של "יאללה אני זז" פשוט נוסעים וכאילו לא מעניין אותם מי מסתכל עלייהם ומה חושב..
וזה דבר שלדעתי צריך להשתנות,אם כל אחד יתן את היחס כלפי האחרים בפורום זה יורגש כלפי אנשים מבחוץ(כמוני למשל) ויראו מועדון מגובש.
דוגמא שיש לי להביא זה מועדון מאזדה שהיה במקרה במפגש אתמול,למי שראה ולמי שלא הם היו רב הזמן ביחד ודיברנו ביניהם כולם,אחר כך עשו סיבובים ואמרו לאנשים שלום(או שתוך כדי),כנ"ל גם הונדה קלאב, אני פעם הייתי במועדון מאזדה אז אני מכיר את האנשים שם ואני רואה את ההבדלים בין לבין.

מקווה שתיקחו לצומת ליבכם ותיישמו,חוץ מזה יש לכם אחלה רכבים ובהצלחה בעתיד.
DAn-BP 1.8 מנותק   הגב עם ציטוט