צטט:
|
במקור פורסם על ידי tomerb15
האוטו שאמא שלך מכרה לך אותו לא הכי שמור שיש
במצב פנימי גרוע ביותר
אמא שלך היא איזה קצינה גדולה במשטרה לא??????
ובכן אני חותם כמעט בוודאות ששיחקו שמה עם הקילומטראז'.....
וגם האוטו הזה עמד חודש במגרש בז'בוטינסקי ברמת גן......
כשפתחתי את המכסה מנוע הכל היה מכוסה בשמן, מבפנים פשוט זוועה הכל הרוס מלוכלך וקרוע....
ואפרופו דברים מחשידים.......
האוטו עוד כשהיה באחריות בטיפול הראשון שלו ב20000 קילומטר משום מה ובאופן תמוהה לחלוטין לא עשה במוסך מורשה.....
אז תתחדש על האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], לי הציעו אותו ב47 כשהיה במחירון 55 וחצי ואפילו לבדיקה לא לקחתי אותו....
תבדוק טוב טוב, כמה אמא שלך נסעה עליו ומה עוללה לו.... כי נהגת יחידה בת 55 לא יכולה הייתה להתעלל באוטו בצורה כזאת.... מה גם האוטו לא היה רשום על שמה, היה רשום על איזה עו"ד שהיא טוענת שהוא בן זוגה, ובכן כשהאוטו נקנה בסוף 2000 הם עוד לא הכירו, לפחות מהעובדה שהם יחד משהו כמו 4 שנים (לפי טענתה של "אמא" שלך)
בקשר לקילומטראז' אז חוץ מיזה שהאוטו לא טופל במוסך מורשה בטיפול הראשון עוד כשהייתה אחריות, האוטו פורסם והוצע למכירה ביד 2 בתחילת חודש אוקטובר עם 47 אלף קילומטר כעבור חודש חידשו את ההודעה הפעם מטעם המגרש כשרשום שלאוטו 60 אלף קילומטר.....
אולי הבינו שהורידו את הקילומטראז בצורה כל כך קיצונית שצריך להעלות את זה קצת כדי שזה לא יהיה מחשיד, אבל על פנאט כמוני שחיפש כמעט 3 חודשים את הHGT שלו וידע על כל HGT שהוצעה למכירה בארץ בתקופה הזאת, זה לא עבד...
כמובן שאם אני טועה ברכב אז קבל את התנצלותי הכנה, פשוט לא ניראה לי שהיו מוצעות למכירה יותר מידי HGT צהובות מנהגות בנות 55 יד ראשונה בחודשים האחרונות...
תתחדש כבר אמרתי???
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], נסחפת לגמרי!!!!!!!!! כנראה שלא הבנת אותי. בטוח שלא הבנת אותי!!!!!! האוטו
באמת היה שייך לאמא שלי, ולא, היא לא שוטרת (מה הקשר).
אני לא יודע איזה תרופות אתה לוקח,
אתה חייב להוריד במינון- הן פוגעות ביכולת ההבנת הנקרא שלך. שים לב: בסוף כתבתי שמדובר באשה שילדה אותי לפני 26 שנה מה אתה מסיק מהנתון הזה? רמז? יש מצב שיש לנו מטען גנטי דומה. עוד רמז? עזוב, זה כנראה לא יעזור.
אנחנו לא מדברים על אותו הרכב, הרכב של אמא שלי לא היה מוצע למכירה מעולם!!!
ל kof sheleg: הסיבה שחיפשתי פונטו אחרת ולא את של אמא שלי היא פשוטה- היא לא רצתה להיפרד מהרכב!! . ת'אמת אפשר להבין אותה.
לאחר שיכנועים רבים, ולאחר שחרשתי את כל הארץ ולא מצאתי רכב שהמצב שלו אפילו מתקרב לזה של אימי- היא נאותה להיפרד מרכבה. יד 1, חנייה מקורה, קילומטראז' נמוך, נסע רק בבין עירוני, מהירות מירבית 110 (כשהיא ממש ממהרת), מעולם לא עבר את קו ה 3000 סל"ד (מלבד ב הילוך חמישי) , וטופל במורשה תחת העיניים הבוחנות שלי בכל טיפול. ממתק.