צטט:
במקור פורסם על ידי מיקי
שלום לכולם,
אני חדש בפורום, רכשתי פיאט פונטו SX60 2001 לפני כחודש.
לא ביצעתי בדיקה לפני רכישה מכיוון שחיפשתי רכב בדחיפות וכנראה שאשלם את המחיר בקרוב:
1. המנוע אוכל שמן, הספקתי למלא כבר ארבעה ליטרים של שמן והמפלס כל הזמן יורד, אין נזילות. נסעתי כ-1000 ק"מ עד כה. פעמיים כבר נדלקה לי נורית שמן מנוע וכל פעם מילאתי כ-2 ליטר. לא עברתי את המקסימום.
2. הקלאץ מאוד קשה, חורק ולעיתים קרובות אף נתקע בלחיצה ורק עם מכה חזקה הוא משתחרר. האם אדרש להחליף קלאץ' או שיש דרך לשמן שם איזה חלק?
3. הרכב מתחמם עד כמעט 3/4 כשאני נוסע מחוץ לעיר עם מזגן, בלי מזגן הוא קבוע על החצי.
4. אין ספר טיפולים לרכב והמוכר לא ציין שעשה טיפולים משמעותיים בתקופה האחרונה. על אילו טיפולים קריטיים אתם ממליצים לאור הרגישויות של הרכב? אני מוכן להשקיע סכום נכבד לצורך הנאה מהרכב לטווח הרחוק.
אודה על תשובותיכם המקצועיות.
מיקי.
|
קנית חתיכת לימונדה, תהנה ממנה.
הקלאצ' זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך, 4 קילו שמן ב1000 קילומטר זה היסטרי ומטורף.
כנראה שהרינגים גמורים או אטם ראש שנפרץ, אסם מכסה שסתומים שמסר נשמתו, מחזירי שמן לא תקינים שצריף להחליף, גומיות שסתומים אכולות ורק אללה יודע איפה זה מתחיל ואיפה זה נגמר.
אם תידרש לעשות אוברול או החלפת מנוע והחלפת הקלאצ' ובדיקת מצב הגיר שאולי הבעיה היא בכלל בו אתה תגיע לסכומים הזויים שייגרמו לך לחשוב אם משתלם להיכנס לזה.
בקשר להתחממות הרכב זה לא אמור לקרות וגם שהרכב מתאמץ עם מזגן הוא לא אמור לעבור את החצי. סיבות להתחממות יכולות להיות משאבת מים עייפה ושצריך להחליף אותה, מעברי מים סתומים , רדיאטור סתום, איזה מים יש ברכב עכשיו??
מתי הרכב עבר טיפול כלשהו בזמן האחרון? טיימינג או עשרת אלפים, תן לנו משהו
קלאצ' לא משמנים ידידי ואין צורך לשמן שם כלום. אם נוסיף לזה שאין תיעוד לטיפולים והמנוע עבר כמעט רבע מיליון קילומטר מצטיירת מולנו תמונה עגומה ביותר.
אבל שמע העיקר שיש ג'אנטים ומכסה מנוע צבוע, להבא עדיף להשקיע בחיפושים ולהפסיד 500 ש''ח בבדיקה מאשר אלי שקלים בתיקונים.
מוסכים שהייתי ממליץ לך עליהם באשדוד הם מוסך ביג ומוסך ארז על גלגלים ברחוב העבודה בתעשייה, שמשון מוסך מקצועי אבל הוא רחוק והוא מורשה ומחירים שם יקרים מאשר ממוסכים לא מורשים.
שמור על מצב רוח מרומם.