צפה בהודעה יחידה
ישן 08-11-10, 23:34   #4
davidka
Senior Member
 
האווטאר של davidka
 
תאריך הצטרפות: Oct 2010
מיקום: בית דגן
הגלגלים שלי: יונדאי אקסנט
הודעות: 327
יוליאן

תראה, בגדול זה נכון לומר שאם מערכת הקירור תקינה אז לא צריכה להיות בעיה אבל יש לזכור שמבנה המנועים ומערכות הקירור האירופאים שונה ממערכות יפניות לדוגמה וזה נובע מהמיקום הגיאוגרפי שבהם אמורות המערכות הללו לפעול.
מעברי מים צרים יותר, פחות שורות ברדיאטור, משאבות מים עם הספק נמוך יותר, כל אלה אמורים לתת מענה למז"א האירופאי ואולי לשם זה בהחלט מספיק אבל אצלנו זה ממש לא.

לא יודע אם אתה מכיר את הסיפור אבל בשנת 90 היה מו"מ עם מזדה על התחלת היבוא שלה לארץ. מה אתה חושב שהיה? נציג בכיר מאד של מזדה נשלח לכאן עם מכונית אחת שלהם (323 סדאן) על מנת לבחון את החום הישראלי ועל איך הוא משפיע על הרכב. הנציג אמר ליבואן משהו בסגנון: "אם אני רואה שהרכב מתחמם אצלכם, בדגש על ים המלח, לא יהיה יבוא של מכוניות מזדה לישראל". הבדיקה נערכה במשך כמה ימים ביולי אוגוסט בכל מקום אפשרי, והמזדה לא איכזבה. היפניות מתוכננות הרבה הרבה יותר טוב מהאירופאיות. הטולרנס שלהן גבוה יותר והן יותר שורדות. לא פלא שיפנית מחזיקה שוק טוב גם אחרי 15 שנה על הכביש.

אז לשאלתך: אם אתה נוסע ביולי אוגוסט לרמת הגולן, כדאי שתשים עין על שעון החום כדבר שבשגרה כי יש הפתעות לא נעימות גם אם הכול לכאורה בסדר.
__________________
דוד קלדרון - רע"ן חקירות | רשות האוכלוסין, ההגירה ומעברי הגבול | http://www.piba.gov.il
פתרונות מחשוב ותכנות בסיסי נתונים לעסקים קטנים (VBA/ ACCESS)

נערך לאחרונה על ידי davidka : 08-11-10 ב 23:38.
davidka מנותק   הגב עם ציטוט