צפה בהודעה יחידה
ישן 02-11-10, 01:13   #41
ben_david7
Senior Member

האווטאר של ben_david7

הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
*************** אני מטומטם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב לפחות אומרים שאדם שמודה בטעות של עצמו פותר לעצמו 50% מהבעיה :P
טוב אז ככה נפתרה הבעיה,בעבר (לפני חודשים) הייתה לי בעיה זהה לבעיית אלטרנטור גמור,לבסוף נעזרתי באבא שלי שהוא מבין פשוט שלרוב אין לו זמן לזה והוא מתעצבן כבר לראות כל פעם שהוא חוזר מהעבודה שהמכסה מנוע למעלה,לא משנה.. בקיצור לאחר הבחנה אבא שלי גילה שאין מספיק (-) ברכב,והוא חיבר מהמינוס של המצבר לבלוק מנוע כבל עבה שפתר את הבעיה,כשנעזרתי ששוב באבא שלי היום(כשסופסוף היה לו זמן לעזור לי אחרי שבוע שאני חופר לו) הוא מסתכל (וכל זה אחרי שקניתי מחשב רכב חדש) ואומר לי שהמינוס של האוטו עצמו לא מחובר וחוץ מזה יש לכלוכים במשאבת דלק שצריכה ניקוי,המינוס של האוטו היה מחובר לבלוק אך מנותק מהבודי בנוסף הוא דפק עם פטיש על המשאבת דלק ופלא פלאים האוטו מניע למרות שיש קרטועים ממש לא טרגדיים שכנראה זה בגלל סתימות במשאבת דלק,אך השמחה הגדולה היא שסופסוף הבעיה נפתרה בנוסף סידרתי כמה דברים קוסמטיים ברכב ועכשיו הפונטו שלי נראית סוף הדרך רק אני חייב לדעת מה לעשות עם הקרטועים ועם זה שכשהאוטו קר (רק שהוא קר זה קורה) ואני לוחץ על גז קבוע בסביבות ה-2000-3000 סל"ד הטורים פתאום יורדים בבת אחת והאוטו נכבה אלא אם כן אני מהר לוחץ על גז (אני חייב לציין שהבעיה הזאת הייתה תמיד ואולי מישהו יכול לכוון אותי מאיפה זה נובע,אולי בכל זאת משאבת הדלק הגיעה לקצה דרכה?
תודה רבה לכל העוזרים :P