|
האוטו שאמא שלך מכרה לך אותו לא הכי שמור שיש
במצב פנימי גרוע ביותר
אמא שלך היא איזה קצינה גדולה במשטרה לא??????
ובכן אני חותם כמעט בוודאות ששיחקו שמה עם הקילומטראז'.....
וגם האוטו הזה עמד חודש במגרש בז'בוטינסקי ברמת גן......
כשפתחתי את המכסה מנוע הכל היה מכוסה בשמן, מבפנים פשוט זוועה הכל הרוס מלוכלך וקרוע....
ואפרופו דברים מחשידים.......
האוטו עוד כשהיה באחריות בטיפול הראשון שלו ב20000 קילומטר משום מה ובאופן תמוהה לחלוטין לא עשה במוסך מורשה.....
אז תתחדש על האוטו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], לי הציעו אותו ב47 כשהיה במחירון 55 וחצי ואפילו לבדיקה לא לקחתי אותו....
תבדוק טוב טוב, כמה אמא שלך נסעה עליו ומה עוללה לו.... כי נהגת יחידה בת 55 לא יכולה הייתה להתעלל באוטו בצורה כזאת.... מה גם האוטו לא היה רשום על שמה, היה רשום על איזה עו"ד שהיא טוענת שהוא בן זוגה, ובכן כשהאוטו נקנה בסוף 2000 הם עוד לא הכירו, לפחות מהעובדה שהם יחד משהו כמו 4 שנים (לפי טענתה של "אמא" שלך)
בקשר לקילומטראז' אז חוץ מיזה שהאוטו לא טופל במוסך מורשה בטיפול הראשון עוד כשהייתה אחריות, האוטו פורסם והוצע למכירה ביד 2 בתחילת חודש אוקטובר עם 47 אלף קילומטר כעבור חודש חידשו את ההודעה הפעם מטעם המגרש כשרשום שלאוטו 60 אלף קילומטר.....
אולי הבינו שהורידו את הקילומטראז בצורה כל כך קיצונית שצריך להעלות את זה קצת כדי שזה לא יהיה מחשיד, אבל על פנאט כמוני שחיפש כמעט 3 חודשים את הHGT שלו וידע על כל HGT שהוצעה למכירה בארץ בתקופה הזאת, זה לא עבד...
כמובן שאם אני טועה ברכב אז קבל את התנצלותי הכנה, פשוט לא ניראה לי שהיו מוצעות למכירה יותר מידי HGT צהובות מנהגות בנות 55 יד ראשונה בחודשים האחרונות...
תתחדש כבר אמרתי???
|