לפני שמצאתי את ה hgt שלי גם אני חיפשתי בכל מקום אפשרי, כולל המוסך המרכזי של פיאט ולצערי זו שהם הציעו לי היתה הכי גרועה. המכנה המשותף של כל המכוניות שבדקתי ממגרשים וסוכניות היה שכולן נראו חיצונית במצב מדהים אבל בזמן הנהיגה תמיד מצאתי דברים מחשידים עד מחשידים מאוד... תאכל'ס, למה בכלל שרכב בכלל ורכב ספורט במיוחד יגיע למגרש? הרי כולנו יודעים שהסוחרים לא פרייארים והם לא בדיוק קונים רכב במחיר מחירון...
סיפור מעניין היה לי באחת הסוכניות הגדולות (בלי להזכיר שמות) שהציעו לי hgt בצבע לבן במחיר לא רע בכלל. חיצונית הרכב נראה טוב וגם מבפנים. שאלתי את המוכרים: "למה הבעלים הקודמים נפטר מהרכב, ולמה דווקא הוא מכר לסוכנות"? הם אמרו לי (בלי למצמץ אפילו) שהוא פשוט עשה טרייד אין והזמין אלפא 147. לקחתי את הרכב לבדיקה (הם נתנו לי לנסוע לבד), בדרך עשיתי כמה בירורים והשגתי את מס' הטלפון של הבעלים הקודמים. ברוב חוצפתי התקשרתי אליו לשאול את אמיתות הדבר, הוא כמעט התפוצץ מצחוק ששמע על ה"אלפא החדשה שלו" וחתם את השיחה בכך שלפיאט הוא לא מתקרב יותר. מלבד זאת הוא סיפר לי שהוא פשוט קיבל רכב דפוק מבטן ולידה שכל שני וחמישי היה במוסך והוא היה חייב להיפטר ממנו או לצבוע בכחול ולזרוק לים.
הסוף של הסיפור היה דווקא טוב- מצאתי hgt יד ראשונה מנהגת בת 55 עם מעט קילומטראז' ושאני מכיר את כל ההיסטוריה שלו.
דרך אגב הנהגת היא זו שילדה אותי לפני 26 שנה