גם אני מסכים איתכם... אבל את הרכב הזה עוד לא הכרתי טוב מכאנית כשהתחלתי עם היישור קו... והטיימינג היה על ההתחלה... את המשאבה באמת בדקו.. שאין לה חופש במיסב.. ואת הלחץ שלה.. ואמרו לי שהיא תקינה ושאני לא חייב להחליף אותה... וזה לא עניין של לסיים את העבודה כמו שהמכונאי הנוכחי שלך אמר... זה אם צריך להחליף או לא... מצד אחד למוסך בעיקרון יש אינטרס להרוויח או לעזור להקדים תקלה והם היו יכולים להגיד לי להחליף גם את המשאבה וגם את הוואריאטור... אבל מצד שני זה קצת שטות להגיד "אם אני פותח את האיזור אז נסיים איתו לגמרי.." זה לא תמיד נכון וזה לפעמים מיותר וזללני!
אם לואריאטור יש עוד 15000 אלף ק"מ לחיות
ולמשאבה שלי עוד 10000 ק"מ לחיות..
אז אני אחליף את המשאבה ביחד עם הואריאטור בעוד 10000 ק"מ..
אבל סתם להחליף חלקים שהם תקינים?! זאת הפדנטיות... וגם אני פדנט רצח אבל אל תגזימו... יש מצב שאתם צודקים אבל זה הכל תלוי... אין צורך להחליף את כל החלקים של אותו איזור שפותחים.. צריך לעבוד עם הראש.. תלוי מה המצב של החלקים..
אז אם פתחנו ראש מנוע בגלל אטם ראש שצריך להחליף אז בואו נחליף גם שסתומים שלא במצב חדש כי הלוא גם ככה עוד 50000 אלף הם ילכו לעזעזל.. אז מה נפתח ראש גם עכשיו וגם עוד 50000 אלף?! כן! לפעמים אין סיבה להחליף סתם כי זה לא במצב חדש או כי כבר פתחנו את האיזור... אין צורך לתקן מה שעובד!
וזאת דעתי.. אבל תמיד טוב לשמוע דעת אחרים