צפה בהודעה יחידה
ישן 20-10-10, 18:27   #2
Marshall
Member

הגלגלים שלי: Punto HGT
המדחס אצלי יושב מקדימה אבל הוא על אותה הרצועה הראשית של האלטרנטור.

הרעש מגיע מהחלק האחורי שקרוב לצלע אש בצד שמאל (אם אתה עומד מול הרכב) אבל מהחלק התחתון.. כשהסתכלתי הרצועה עוברת דרך שני מיסבים ומותחן, דרך האלטרנטור ומתחת לרצועת טיימינג לחלק הקדמי דרך המדחס. וחזרה לחלק האחורי איפה שהמיסבים והמותחן.

בכל מקרה הרעש נשמע מהחלק האחורי ולמטה יותר מהמכסה של הרצועת טיימינג.. ממש מאיזור המיסבים והמותחן.

אבל אם נגיד שזאת המשאב מים מרעישה ושמשהו דפוק בה.. (וזה מה שגורם לתופעה של החימום שתיארתי)
האם יכול להיות שהמניפה של המשאבה באמת מתנתקת ומקרטעת ביחס למיסב שלה ואז היא לא דוחפת מים כמו שצריך למרות שהיא מסתובבת? כי לפי מה שאמרו לי במוסך אז המשאבה היא חלק אחד מחובר.. וזה לא יכול לקרות..

והאם הצלעות של המניפה שדוחפות את המים יכולות להאכל בעקבות חלודה ומי ברז שהיו שם כל הזמן ואז הם בעצם לא דוחפות את המים? כי לפי מה שאמרו לי במוסך אז הצלעות של המניפה עשויות פלסטיק קשיח ולא יכולות להאכל מהמים...

ואם נגיד לרגע שזאת לא המשאבה שמרעישה ושזה אחד המיסבים של הרצועה הראשית ובעתיד אני יחליף אותו..
אז זה לא כזה מעודד כי כנראה שהתופעה של החימום שתיארתי נגרמת ממעברי מים קצת חסומים במנוע.. לפי מה שאורן אמר..
אז האם אפשר להוסיף איזה חומר שינקה את המעברי מים במנוע? משהו שיתן אפקט טוב למעברי מנוע.. כי הרדיאטור חדש..

ואיי כמה כתבתי ***
תודה
Marshall מנותק   הגב עם ציטוט