צפה בהודעה יחידה
ישן 29-09-10, 21:56   #36
quadx
Member

הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
קודם כל למה ישר לקטול, לפי דעתי מדובר פה בצעד מבורך ואם הממון מצוי בכיס של הבחור והוא באמת החליט שזה מה שהוא רוצה אז כדאי לאחל לו בהצלחה.
לפי דעתי קודם כל המחשבה להחליף את הירוק פח צפרדע הזה זה צעד מבורך (בלי להעליב ;] ) דבר שני הייתי במקומך הולך על צבע שיבליט את היחודיות של הרכב ולא יבלע את כל הפרטים הקטנים שיש ב-HGT כמו הקימורים בדלתות אחרי החלקת פסים, כל הטמבון הקידמי והאחורי, חצאיות וכו'.
האפור עכבר לטעמי צבע סתמי שמתאים לפי דעתי רק למכוניות יוקרה כמו אאודי A6 למשל אבל גם עליהם נראה צבע סתמי למדי (אפילו על S-2000 של חבר הצבע לא נראה מרשים משהו), אני במקומך הייתי הולך על אחד מהצבעים הבאים (אם להשקיע אז כבר לבחור צבע איכותי וייחודי ולא סתם צבע שנבחר בגלל תקציב או סיבה אחרת): לבן פנינה (צבע מד-הים ואם אני לא טועה זה הצבע של הקופה של רובי), כתום צועק כמו באיביזות החדשות, או שתעיף מבט על שלל הצבעים שלמבורגיני מייצרת על הרכבים שלה צבעים מדהימים גם אלה הצעקניים וגם אלה שפחות.
עוד אופציה זה אולי בכלל ללכת לכיוון של הציפוי של כל הרכב בגוון מט כלשהוא, ואולי אפילו לבקש בקשה מיוחדת למשל מהסדנה סאן פילם שתייבא בשבילך צבע מיוחד מ-3M כמו למשל אפור מט, כתום מט, כחול מט ועוד צבעים מדהימים שראיתי שציפו איתם רכבים בחו"ל - תלוי עד כמה גדול השיגעון שלך.
בהצלחה לא משנה באיזה דרך תבחר
quadx מנותק   הגב עם ציטוט