צפה בהודעה יחידה
ישן 29-09-10, 18:14   #32
Snower
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Snower

הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
צטט:
במקור פורסם על ידי ליאור23 צפה בהודעה
נו אז מה לעשות?? לוותר ולפחד מלעשות את הצעד??
יוסי נחמד הr8 היום ראיתי אחת כזאת בהרצליה פיתוח, כל צבע יתאים על רכב כזה.
אבל חכה עם זה, אנשים פה מערערים לי את הבטחון לגמרי
שאלה קטנה, מישהו מכיר את סדנת הנדסת החלומות, שבוע הבא אני מגיע אליהם להצעת מחיר.הם צבעו את הקופה 20vt הלבנה המדהימה הזאת.
מה דעתכם על הצבע הירוק של i20
ליאור, אני אישית חושב עם גדעון ורוצה להוסיף שעל מנת לבצע החלפת צבע כזה או אחר של רכב יש באמת לפרק הכל כולל הכל אבל זה עניין של פרפקציוניסטיות ואני יודע שאני כזה (יעידו חברי המועדון שמכירים אותי ואת הרכב שלי) עד כמה אפשר להיות פדאנט לפעמים מעבר לגבול וזה גם חסרון וגם יתרון!

תראה, גם אני יודע שבסופו של דבר הקופה שלי תצטרך לעבור צבע כללי בעתיד (אמנם לא שינוי צבע) דבר אשר הרבה יותר קל אך עדיין אני מכין את עצמי נפשית לכך שברגע שאקבל את ההחלטה אצא לחודשיים של חופש כולל פירוק הרכב על ידי בלבד עד הגורם האחרון וביקור ע"ב יומיומי אצל הצבעי אך שוב צבע כללי שונה משינוי צבע בפרט כאשר מדובר על הבדלי צבעים בתא המנוע, חלל פנימי של הרכב, תא מטען על כל מרכיביו הפנימייים ביותר וכו'..

לגבי הנדסת חלומות ואפרופו קופה 20V לבנה בצבע לבן פנינה אשר במקרה הזכרת במילה אחת - יקר ובשתי מילים תתרחק ומהר
אני לא רוצה להרחיב בפורום מתוקף אדם שמכבד כל בעל מקצוע ואין לי כל צורך לבוא ולפתוח זאת בפורום ולכן אני ממליץ לך באם הינך מעוניין ורוצה לקבל פרטים יותר מעמיקים על הנדסת החלומות, צור עימי קשר או בה"פ או על בסיס הפלא' שלי ואשמח ליעץ לך ובמידת הצורך גם לחבר אותך אל אותו בחור שביצע את הפרוייקט על הקופה

מקווה שהעלתי קצת חומר למחשבה, כמו שאר חברי המועדון שכן זה מה שמייחד אותנו באוירה המשפחתית

בברכה ארז
Snower מנותק   הגב עם ציטוט