צפה בהודעה יחידה
ישן 12-09-10, 22:57   #21
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
אוקיי אז בוא אני יגיע לנקודה שממנה הכל התחיל.
אני התווכחתי עם חבר בקשר לדוח בדיקה של הרכב שלי, לפני כמה ימים העליתי את הרכב על דיינו שנחשב לפסימי , כרגע לא משנה מי נותן השירות.
את זה עשיתי כי בבדיקה של הרכב במכון הבדיקה לרכב נמדדו 103 כוחות סוס ו11.7 קג''מ.
הבוחן טוען כי זה 2 אחוז מתחת לממוצע ובכל אין אחריות על מכלולי המנוע, איזה מגניב להם נכון.
הוא אמר לי שזה יכול להיות בגלל שלא עשו טיפול או בגלל אוויר במערכת דלק או בגלל הרעש בגל זיזים ומערכת השסתומים(וריאטור).
אמרתי לעצמי חפיף ולא התייחסתי לזה עד כלפני חודש כשהצלחתי לעמוד עם קליאו ספורט עד 120 ועם עוד כמה רכבים שאמורים לתת לי בראש כביכול.
חבר שלי ארגן לי טיול על הדיינו ושם נמדדו בגלגל 129 כוחות סוס וזהו רבותיי נחשב עוד לדיינו פסימי כמו שאמרתי.
במכון בדיקה אמרו לי כדי לקבל אחריות על המנוע אני יצטרך ללכת לעשות טיפול שמנים ופליטרים לרכב ואז לחזור לבדיקה חוזרת, כמובן אף אדם שפוי לא יעשה את זה.
עכשיו כפי שהיצרן מדווח הכוחות סוס נמדדו ב6298 סל''ד ליתר דיוק, ובטופס בדיקה מצוין ש103 כוחות סוס נמדדו ב6730 סל''ד, הבוחן טען שהוא העלה את הסלד לכיוון ה7000 כדי לסחוט עוד קצת מהמנוע. עכשיו לטמבל שלא מבין כלום אין בעיה שימכור את זה, אני לא תמים ולא פראייר ובגלל זה התאמצתי כל כך להוכיח את זה. מיותר לציין שאני לא ביצעתי עדיין שום טיפול רציני ברכב
ובגלל זה רציתי תשובה מקצועית גרידא, מה שדי קיבלתי מקייבמן.

קיצור מה לדעתכם לעשות, עברו כבר כמה חודשים מאז הבדיקה, ללכת להיכנס באבות אבותיו של המכון או פשוט לשחרר כי וואלה זה מה יש.

נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 13-09-10 ב 21:44.
ליאור23 מנותק   הגב עם ציטוט