צפה בהודעה יחידה
ישן 03-09-10, 09:44   #6
almogxxx
Member

הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
אני מודה לכם מאודד על כל התגובות .. אבל בכל זאת אם משהו מכיר מחלות ידועות של הספייס וכל השאר שכתבתי מחירי חלקים או משו .. רק כדי לדעת סדר גודל של השקעה באופן שוטף
הכוונה היא למשל בחודש האחרון עברתי עם האונו תקלות מוזרות כמו שציינתי עם מערכת החשמל וזה גרם להחלפת הסווטיצ' + החלפת כל מערכת החשמל + החלפת הסטרטר + החלפת המצבר + החלפת כל החוטים שהולכים מהצמה החשמלית לכל האורות באוטו קדימה ואחורה סתומרת שמבחינה חשמלית האוטו חדש .. העלות של זה הגיעה לאיזה 2000 ש"ח בערך .. אני לא אומר שבמכוניות חדשות אין תקלות וקצרים ובעיות מהסוג הזה .. כי כל אחד והמזל שלו השאלה היא באיזה מהרכבים יש סיכויי יותר גבוהה לדברים מהסוג הזה לעיתים תחופות יותר .. ?!

ותאמת שאני אגיד האונו הוא אוטו מדהים ברמה ממש .. כל מה שמעצבן אותי באוטו זה הרעשי נסיעה שלו כל מעמורה בכביש נשמעים רעשים מוזרים מהפלסטיק הפנימי של הרכב לא משו חיצוני .. וזה יכול לשגע אותי ואני כבר שבועות מחפש מאפה זהו לא מוצא תאמת שבגלל זה החלטתי שדיי אני מתחיל לחפש רכב יותר נוח ..
וגם עוד ההתלבטות האם להשתדרג או להכניס אותה לפחחות וצבע הכל חדש שתראה טוב כי יש כמה מכות קטנות מבחוץ ..

בקיצור עדיין ממש ממש מתלבט ......
almogxxx מנותק   הגב עם ציטוט