צפה בהודעה יחידה
ישן 01-09-10, 19:25   #2
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
סלח לי, אבל אני לא מבין איך אפשר להתלבט בין ספייס לhgt. האחת רכב שמתאים לנסיעות בעיר, חסכוניות, למישהו שלא רוצה להוציא כסף מיותר מעבר למה שצריך על הרכב, נטו נסיעה מא' לב'. השנייה , ספורטיבית ששותה דלק, הוצאות יותר יקרות מהספייס, רכב שרוב רובו הוא להנאה מנהיגה. הכל תלוי בך ומה אתה מחפש, מה הרצונות שלך. הhgt אמנם זולה לאחזקה ביחס לקליאו ספורט וה306 xsi ואחיותיה, אבל עדיין יקרות. ישנם חלקים שיכולים להגיע לאלפי שקלים,אם תחפש יד נמוכה אז תודיע לי שתמצא יד נמוכה ושמורה. תעשה חיפוש על רכבי ''ספורט'' ותראה שכולן משנתונים 2000-2003 עברו 4- 10 ידיים ולעיתים גם יותר, יד הרכב איננה פקטור אם מצב הרכב טוב ושמור. רובן של הhgt ביד 2 הוא עם קילומטר נמוך ונמוך מאוד בחלקם יחסית לשנת 2001, לא יודע מה זה בשבילך קילומטר גבוה. סך הכל הרכב מהנה מאוד מאוד וכיף לנהוג בו, זה אמנם לא טיל בליסטי אבל כח לא חסר ובכלל, ובקשר לאבארט' הלבנה אני לא רוצה בכלל להתייחס לזה , המחיר הנמוך שהוא מבקש מגוחך וחבל שכך, היא אמורה להימכר לפחות ב50 אלף ש''ח אם לא יותר. אז או שהוא לא מבין בכלל מה יש לו בידיים או שיש סיבות אחרות, בגלל שאני לא מכיר את הרכב אני לא רוצה להגיד סתם דברים שעלולים להיות מטעים ולא נכונים. הכי טוב זה ליצור קשר עם המוכר ולנצל את ההזדמנות ולקנות אם המצב של הרכב טוב.