צפה בהודעה יחידה
ישן 30-08-10, 09:40   #6
indra
Senior Member

הגלגלים שלי: שוקל בראבו
צטט:
במקור פורסם על ידי רפי לין צפה בהודעה
להלן חוו"ד שלי מלפני כשנתיים מהניגת פיאט בראבו טורבו דיזל ידנית באירופה:
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...4%FA#post31766
לפני כשבוע, קבלנו את הפיאט בראבו החדשה שקנינו (אדום כהה מטאל), 1.4 טורבו גיר אוט' רובוטי, רמת גימור
"סאסיישן" הכוללת חישוקי מגנזיום מקוריים 16" (אכן הרכב קשיח יותר בגלל "ספורטיביות"), קרוז קונטרול, 3 חלונות אחוריים כהים, רדיו מקורי מובנה עם כניסת USB ו BLUE TOOTH המאפשר שימוש ברדיו כדיבורית לטל' הנייד (בכניסת שיחה או חיוג החוצה, הרדיו משתתק), שליטה ברדיו מגלגל ההגה, כשהאורות הראשיים דולקים, פנס ערפל קדמי אחד נדלק בסבוב ההגה ימינה או שמאלה בהתאם ונותן תאורה חזקה נוספת ורגעית.
בכל זאת מורגש ההגה החשמלי שהוא שונה מהגה הידראולי (הרגשתי אות הדבר בהגה חשמלי בפורד פייאסטה 2010 חדשה) וביחוד בנסיעה בקו ישר שבה ההגה נמצא כביכול במצב נעול וללא כל תזוזה ואז כשמתחילים להזיזו ההרגשה היא כאילו צריך להתגבר על היותו קצת "נעול", אבל מתרגלים לזה ואין לכך כמעט כל השפעה על הנהיגה עצמה.
נהיגה והנסיעה במכונית נוחים מאוד והמראה החיצוני והפנימי יפים ומושכי עיין ומקבלים תגובות גם מהסביבה.
אכן מרווח הרגליים מאחור קצת צפוף ומורגש בעיקר אצל אנשים ארוכי רגליים.
מע' האקלים הנה עם פיצול טמפרטורות לצג נהג או נוסע וכן יש פתח יציאת אויר למושב האחורי בטמפרטורת צד הנהג.
יש הרבה אפשרויות לתיכנותים שונים של תצוגות, עוצמת זמזומי התראה, שפות תצוגה, צורת תצוגה, התראה על הגעה למהירות שתוכנתה מראש ועוד.
לאחר תקופה נוספת של נהיגה במכונית ובתנאי דרך שונים אוכל להוסיף פרטים משלימים.
לרכישת המכוניות (קנינו גם פנדה חדשה, ידנית בצבע כחול כהה) התלוותה גם "חווית רכישה" נהדרת שלה שותפים תוכנית הרכישה של סמל"ת וההתנהגות והיחס המצוינים של סוכנות פיאט נתניה שכללו גם מתן רכב חליפי (2 מכוניות, בהתאם) עד לקבלת המכוניות החדשות.
חשוב לציין שמכוניות פיאט חדשות הנן עם 3 שנות אחריות מהיצרן.
בברכה - רפי לין
הערה ברשותך בנוגע להיגוי החשמלי של הבראבו : תחושת המירכוז החזקה שבבראבו, אינה תוצאה בלתי נמנעת משיטת התיגבור של ההגה. זו העדפה מובנית של מי שתכנן אותו. שים לב שבמצב "סיטי" היא נעלמת לחלוטין. אני מוצא שהמירכוז הזה מוגזם, אני גם רוצה להניח שניתן להפחית אותו. אשמח לשמוע דעתך.
indra מנותק   הגב עם ציטוט