לפותח השירשור, ראשית כל אני זוכר אותך היטב!
שנית, עליך להבין ולהבדיל אלף אלפי הבדלות עם רכבים אחרים אל מול הפיאט קופה שכן:
א. הקופה הינו רכב מאוד מיוחד ושהדבר לא יטעה אותך שכן איני מדובר רק על העיצוב המרהיב, היופי וקווי המתאר המאפיינים אותה אלא דווקא אני מדבר על אופן הטיפול בה והתחזוקה העומדת מאחוריה - ועל כך יעידו שאר חברי הפורום בעלי קונצרן מסוג זה.
ב. עליך להבין שבמידה וחסכת כל שקל והחלטת לקנות קופה העומדת במחיר אליו הגעת לאחר שחסכת אני מאוד לא ממליץ לקנות רכב זה שכן מעבר לקניית הקופה חשוב מאוד כפי שציינתי התחזוקה ולצערנו הרב במדינתנו
בתור אחד שמכיר כל קופה וקופה בארץ ובמעקב אחרי כלל בעלי הקופה נשארו מעטות השמורות ואשר עברו תחזוקה נכונה וטיפול אשר בעליהן לא חסך במייל.
ג. דבר נוסף, ואני תמיד אומר זאת למי שמתכנן לקנות קופה - אם לא תשקיע בקופה במהלך קנייתך כאשר תהיה בבעלותך היא לא שקיע בך וכך גם ההיפך. זאת אומרת שמרביתם מנסים לחסוך בטיפול הקופה, להחליף לחלקים זולים ותחליפיים ולעיתים גם לאלתר כל מיני רכיבים למרות שאפשר להשיג כל חלק וחלק על אף שקשה וכך גם ניראת הקופה שלהם
נ.ב. אני מאוד מציע שתבחן לעומק את הקופה שחברך מציע לך שכן עדיין אין לי מושג באיזה קופה מדובר ומדוע מציע החבר 55K אך ללא כל ספק כמו שאמרו וציינו פה מחיר הקופה הוא גבוה משמעותית לרכב משנת 1996 ובמידה והוא שמור הוא לעולם לא ימכר פחות מ-70K ואף יותר - על כך הייתי נזהר.
מקווה שעזרתי בכמה סוגיות חשובות שחשוב להבין לפני קניית קופה! אתה תמיד יכול לפנות אלי במידה והינך מתלבט ואשמח לסייע כמו לכל אחד אחר
בברכה ארז