צפה בהודעה יחידה
ישן 25-08-10, 11:44   #9
dabab
Senior Member

האווטאר של dabab

הגלגלים שלי: פיאט קופה
ידידי קראתי את כל מה שרשמת ואתה חוזר על אותן מנטרות של הנאה מנהיגה וייחודיות ואלה הן האבנים הגדולות שלך.

לפני שלוש שנים לפני שקניתי את הקופה חיפשתי איביזה טורבו (כן כן אני יודע,מה לעזעזל עבר לי בראש ) מפה לשם הבנתי קצת מי נגד מי ומצאתי לעצמי את הקופה,בהחלט דבר שאני לא מצטער שעשיתי בגלל המון סיבות.

אני אפתח במה כן.

כן

האיביזה והקליאו יותר זולות
השנתון יותר טוב.
הזמינות חלפים יותר טובה
הצריכת דלק יותר טובה (לא באופן משמעותי,הקופה עושה 1 ל9, איביזה עושה 1 ל10 והקליאו משתרבבת איפה שם).

ופה בערך נגמרת החוויה לדעתי של האיביזה והקליאו.

ומה לא?

רצית מראה? אני מאמין שאין פה מקום לדיון.

כח? בגרסאות הסטנדרט הקופה מגיעה 195 כ"ס (מתייחס ל16VT),איביזה 156(כיום לא תמצא כזאת,כולן עם צ'יפ פורק צנרת בלה בלה בלה,בוא נגיד חזק באוטו בקו ישר סבבה...) והקליאו שמגיעה 172 (אטמוספרית,מים לא תוציא משם )

התנהגות ואחיזה,בכל מבחן דרכים שנעשה לקופה התרשמו מאוד מהשלדה של הקופה והאחיזה שהיא מספקת בתור הנעה קדמית,בהחלט חוויה.

סביבה פנימית ועיצוב,אני לא אוסיף מילים,תתיישב ותתרשם.

ופרמטר שלא תמצא באיביזה,קליאו והרבה מאודדד רכבים אחרים,חיוך על הבוקר,זה משהו שתקבל רק בקופה.

אז אם אתה באמת רוצה להנות מנהיגה ובאמת להרגיש משהו מעבר למזדה לנטיס עם יותר כח,ויש לך עוד כמה גרושים להוסיף תלך על קופה ולא תצטער.

לנושא הקופה ב55000 ש"ח והבעלים מתחייב לכל בורג אני לא מתייחס כי זה לא נראה לי רציני בכלל.

אני יודע שזאת אינה דעה הכי אובייקטיבית בתור בעל קופה ועוד אחד שרוצה למכור(מה לעשות שבא לי 330 קופה),אך בתור מישהו שנהג בשלושת הרכבים המדוברים מספר פעמים ומעורב בעולם הרכבים הספורטיביים זאת ההצעה הכי טובה שלי.

בהצלחה בהחלטה,

אלכס.

כשהן עובדות, זה כמו גן-עדן.
כשהן מקולקלות, זה גיהנום.

http://www3.picturepush.com/photo/a/...pe-footer2.jpg

נערך לאחרונה על ידי dabab : 25-08-10 ב 11:48.
dabab מנותק   הגב עם ציטוט