|
כשכתבתי שהכל עובד - דיברתי על הקיט החדש שהורכב - חיברתי אותו למתח על מנת לבצע בדיקה.
הקיט הקודם - הדלתות היו ננעלות ונפתחות לבד לאחר דקה/שעה/שנייה וכו'. לעיתים דלת אחת בוחרת שלא להנעל. לעיתים הפיוז מחליט להשרף באופן מפתיע ולאחר מכן - גם כל ה-10 החדשים שתשים אחריו8 - ישרפו במיידי, כאילו יש "קצר תמידי", ואני מדבר על פיוזים מתאימים, 30A.
הצמות נבדקו בכל הצירים בדלתות / בכל מקום שיכלו להפצע - מה שנמצא כפצוע - תוקן, בודד וכו'. לא עזר, פיוזים היו נשרפים להם לפי המצב רוח, האוטו היה ננעל ונפתח בחזרה וכו'.
מאחר ואני לא מכיר חשמלאי רכב טוב שאני מוכן להשאיר את רכבי בידיו וללכת(גר בדרום הארץ) - ולפי כמות האיזולירבנד שיש לי ברכב, כנראה שהרכב הזה מעולם לא ראה חשמלאי טוב.
על אף שמדובר בתקלה שאולי "מומחה" יראה בה כקלה לפתרון, החלטתי להחליף את כל הקיט, אני גם בטוח שזה יצא לי יותר זול בסופו של דבר. מעבר לכך, האתגר והכיף של לעשות משהו לבד.
אומנם אני שואל הרבה שאלות, אבל בסופו של דבר, זה יעבוד לשביעות רצוני, גם אם זה אומר לחבר את הנעילה המרכזית ולנעול את הרכב כמה ימים עם מפתח ולא עם האזעקה, עד שאמצא את הגידים הנכונים.
|