|
אוקיי.
אז כל המנועים החדשים מוקמו, צמת חוטים חדשה נפרסה ברכב, העפתי את מירב הצמה הישנה, היו מקומות שפשוט לא היה ניתן להוציאה בדרך קלה ופשוטה - אז ויתרתי (אחרי הקונסולה המרכזית וכו').
המנועים מוקמו עם המוטות הישנים שהיו. כל הדלתות ננעלות ונפתחות, פרט לאחורית ימנית שרק נפתחת - היה צורך להשתמש ב"מוט" מתאם שהגיע עם הערכה, כמה דקות של כיוונים - גם נפתח וננעל.
פלוס משכתי מהפלוס הישן שהיה מחובר לנעילה המרכזית, מצאתי את תיבת הפיוזים הקודמת והתחברתי אליה - תוך כדי שניתקתי את הגיד שהיה מחובר בעבר. כעת ישנם שני פיוזים של 15A (אחד מובנה בצמה, שני של תיבת הפיוזים שהתחברתי אליה). האם ניתן לוותר על אחד מהם ?
מעבר לכך - סוגייה קצת משעשעת. מינוס - מאיפה לקחת מינוס ? האם פשוט לקדוח בורג אל תוך השלדה ולהתלבש עליו ? או שמא, לגנוב מינוס ממערכת הסטריאו / לסלול מינוס חדש ?
רפי, ציינת כי מוח הנעילה המרכזית המקורי יושב מתחת ללוח השעונים. ניסיתי לעקוב על צמת החוטים מלמטה - וצערי - היא משולבת עם צמת החוטים של חלונות החשמל - ומאחר והחשיך(וגם יש שם סלט חוטים מאזעקות ישנות וכו') , לא ממש חפרתי לעומק. האם פירוק לוח השעונים יגלה לי בבירור את מוח הנעילה המרכזית הישנה ? אגב, ברכב יש גם "מרימי חלונות" - אפשר אולי להתחבר אליהם ?
לצערי, אין לי את שרטוטי האזעקה שמותקנת ברכבי - ואם לא אאתר את מוח הנעילה המרכזית הישן, כנראה שאאלץ לגשת למתקין שהתקין את האזעקה כדי שיצביע לי על הגידים שמוציאים אות לנעילה המרכזית. האזעקה תוצרת spin. אם מישהו ידע לתת הכוונה לפי סוג האזעקה הזו - מצוין.
|