|
התשובות בכחול
1.יש מחזיר שמן שנמצא בין הגיר למנוע,שאותו אני אקנה על מנת שהמוסכניק יחליפו.
שהמוסכניק יפרק יתן לך את הישן ותן את הישן לחנות חלקים שיתנו לך אותו הדבר לאחר מדידה בעזרת קליבר קוטר חיצוני ופנימי (בכל חנות חלקים יש קליבר)
2.בנוסף יש 2 מחזירי שמן בגיר עצמו,1 על הקראנק שקל להחליפו,ואחד מחזיר שמן פנימי שעל מנת להחליפו צריך לפרק את הגיר.אז למעשה אני אקנה רק את המחזיר שמן של הקראנק,על מנת שהמוסכניק שלי יחליפו.
אותו הדבר, לא הולכים ומבקשים מחזיר שמן מהחנות אלא מפרקים את הישן מוסרים לחנות ומקבלים אחד תואם זו הדרך היחידה והבטוחה. (יש לי הרגשה שבסעיף 1 ובסעיף 2 אתה מדבר על אותו מחזיר שמן שבקראנק)
3.בנוסף,אמרת לי שיש 2 מחזירי שמן של הציריות שמחוברות לגיר.האם גם אותם לקנות על מנת שהמוסכניק יחליף לי אותם על הדרך?
זה באמת החלפה על הדרך אין צורך להחליף אם אין רטיבות או נזילה עלות מחזירי השמן שנמצאים בגיר בכניסת הציריות היא כ25 ש"ח כל אחד ויש סה"כ 2 מחזירי שמן, לשיקולך.
ייעכ
4.לגבי המיסב הקדמי,הבנתי שבודקים האם יש חופש בציר הגיר,ואם אכן יש חופש צריך להחליפו.השאלה שלי האם החלפת המיסב הקדמי,מצריכה לפרק את הגיר וזה משהו מסובך,או שזה משהו חיצוני שנמצא בגיר וזה עבודה קלה..?פשוט על פי קושי העבודה,יקבע המחיר של המוסכניק שלי.
יש צורך בפירוק לא משלמים על קושי אלא על זמן
__________________
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!!
|