|
מחפש חיזוקים.
שקלתי ועדיין שוקל רכישת בראבו חדשה ידנית. מספר גורמים מרתיעים אותי ואני כמובן מחפש מי שילטף לי את הראש וירגיע אותי. להלן :
1. נסיעת מבחן עשיתי בארץ על הבראבו הרובוטית, אין ידנית לנסיעת מבחן. הגיר כמובן מסרס את תחושת הנהיגה וקשה לקבל רושם נכון. אם יש בכם מי שנהג בידנית אשמח לרשמיו.
2. מבחני דרך בחו"ל לא יוצאים מעורם מרוב התלהבות. נתפשת כנחותה דינמית לפוקוס, גולף ועוד כאלו המובילות את הסגמנט. ביחוד מבקרים את ההיגוי הקל מדי והמלאכותי ואת הרכינה המופרזת בסיבובים, כמו גם את היציבות הכיוונית שדורשת תיקוני הגה זעירים כל העת.
3. האוטו הזה, שכנראה אף אחד לא עומד בתור לרכישתו, מוצא עצמו מהר מאוד בכל מיני "טרייד אינים", במחירים נמוכים בעשרות אחוזים ממחיר היבואן. תמריץ שלילי מאין כמוהו שאני מופתע שהיבואן לא יודע לעצור. זה בעוד ללקוח שמגיע לאולם התצוגה ומגלה רצינות מספרים שהזמנות והנחות ( משהו טיפונת מעל כמה גרושים ), בטלות.
4. המרחב מאחור לא משהו בלשון המעטה, שלא לדבר על הראות הזוועתית לאחור דרך מה שמזכיר יותר מכל חלון של צוללת.
בקיצור אם אני נשמע ביקורתי, זה בהחלט כך. יחד עם זאת אני "מת" על הצורה שלו ועל ייחודו ונדירותו. אשמח לשמוע שאני מדבר שטויות.*
|