צפה בהודעה יחידה
ישן 18-07-10, 12:38   #14
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
היום נסעתי למוסך שחר בנתניה, הגעתי ב8 אחרי הפקקים הנוראיים, ישר קיבל אותי זאב הבחור הנחמד הזה, שמר לי מבעוד מועד ליפט, ותוך שעתיים סיים לי החלפת מיכל עיבוי עם מים חדשים, איטום מכסה גיר והחלפת שמן גיר, בדיקת ברקסים ודיסקים מיוזמתו, עבדו על הרכב שלוש חבר'ה מקצועיים מאוד בו זמנית, לקחתי פילטר אוויר חדש סתם שיהיה, המחירים גם ככה זולים למוסך מורשה ועל המחיר המקובל הוסיף 10 אחוז הנחה, מחיר ממש ברצפה, על אותו טיפול יש לציין שקיבלתי מחיר כמעט כפול מזה במוסך מורשה אחר, ובמוסך לא מורשה קיבלתי גם הצעה גבוהה בקצת יותר, הוא הראה לי שכל מה שהוא שם מקורי עם השם פיאט שרשום עליו.
אני רציתי להחליף רדיאטור מזגן, אבל מפאת חוסר זמן לא הספקתי, אך הובטח לי על ידי יעקב המחסנאי שהוא ישיג לי מקורי שיעלה כמו תחליפי. בקיצור נהניתי מכל דקה שהייתי שם, הרבה זמן לא יצאתי מרוצה ממוסך, גם מבחינת שירות וגם מבחינת מחיר, היה שווה את כל הפקקים שבדרך, ממליץ עליו בחום חמסין , ומשהו שלא נתקלתי בו פעם, לקוחות שצריכים להשאיר את הרכב להרבה זמן, מקבלים הסעה הביתה על חשבון המוסך.

ולכל חובבי הוריאטור, המחיר המעודכן לפני מע''מ הוא 3400 ש''ח ואחרי מע''מ יעלה כ3900 ש''ח לפני עבודה , צרה צרורה.

נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 18-07-10 ב 21:00.
ליאור23 מנותק   הגב עם ציטוט