|
קודם כל אני רוצה להגיד לכולם תודה על התגובות.
CAVEMAN - תודה על ההסבר בקשר לפיית תדלוק, אני מצליח למלא דלק על הסליל האחרון, פשוט לא הבנתי עד היום למה זה קורה. זה קצת מפחיד למלא על הסליל האחרון ואי אפשר להכניס את הפייה עד הסוף פנימה, כי כבר קרה לי פעם אחת שהדלק השפריץ החוצה ועליי... אני נזהר, אבל זה קורה וחשבתי אולי יש דרך לפתור את זה, כי בכל מכונית שנהגתי עד כה והיו לפחות 20, זה אף פעם לא קרה, וזה פשוט לא נוח, כי צריך לעמוד ליד הידית כל הזמן ולהחזיק. בכל מקרה, תודה על ההסבר וחבל שאין דרך לפתור את זה לחלוטין. (חוץ מלהחליף מכונית).
בקשר לABS והצמיגים, שוב תודה לכולם על התגובות. זה באמת מאשש את החשדות שלי שזה קטע של הצמיגים ולא של הבלמים, שזה גם מסביר את העובדה שבמוסך הם לא מצאו שום בעיה עם הבלמים, ב3 פעמים שבאתי אליהם עם הבעיה.
דרך אגב מישהו אמר כאן שצריך להחליף בין האחוריים לקדמיים, זה נעשה כבר עם איזון גלגלים כמובן ולא פתר את הבעיה. הגלגלים מ2006.
הרישיונות לא אצלי, כי האוטו אצל אח שלי במילואים, אם אני זוכר נכון הצמיגים לספייס 2001 ELX 1.2 הם:
165/65/R14? נכון?
השאלה אם אפשר/מותר להתקין עליהם 175? או שזה תלוי בג'אנטים? כי באוטודיפו יש מבצע על 4 צמיגים BRIDGESTONE ב1200 ש"ח, אני מתאר לעצמי שזה מחיר טוב 300 ש"ח לצמיג מהאיכות של שלהם.
תודה שוב.
|