בחודשים האחרונים כאשר אני מגיעה למקום המפגש של מועדון אלפא (ועכשו פעם בחודש גם של פיאט

) גיליתי שיש מקומות שבהם אני מחנה את פונטי (פיאט פונטו) אשר בהם הוא לא מניע, או יותר נכון מניע ויש נכבה.
אמרו לי לגשת לבדוק אותו, הפנו אותי למוסכים שונים וכו'. אבל בהתחשב בעובדה שזה קורה רק שם ושבסוף הוא מניע אז ויתרתי על הרעיון.
אחרי שצחקו עלי במפגש הקודם של פיאט ואמרו לי שזה לא הגיוני, בפעם האחרונה הוכחתי שהוא אכן לא מניע. (או יותר מדוייק מניע ונכבה)
כאשר באתי לצאת מהמגרש הוא אכן לא הניע. אפילו לא הניע ונכבה כרגיל , אלא בכלל לא הניע. ניסינו לחשוב מה יכולה להיות הבעיה הפעם. בדקנו פיוזים בדקנו שיש ניצוץ, הכל תקין. הדבר היחיד השונה זה מיקום החנייה.
ואז בא אלינו אחד מתחנת המוניות ואמר לנו להוציא את הרכב מהמגרש ואז הוא יניע , מסתבר שהוא מכיר את התופעה.
מכיוון שידוע לנו שבחלק העליון של המגרש (רחוק ממצדה) הוא מניע אז החלטנו לדחוף אותו לשם. דחפו לי אותו עד לאזור שבד"כ הוא מניע, ואז הוא הניע וישר נכבה, זו התקדמות חשבנו אבל לא מספיק. אז דחפו אותו עוד 5 מטר, והינה הפלא ופלא הוא הניע בשניה.
אז אם מישהו מכם נתקל במקרה שהרכב לא מניע באזור מסויים בחניון הזה, פשוט קחו אותו משם והכל יהיה בסדר. זה לא אומר שיש בעיה ברכב...