|
טוב עמית(ורק ביגלל שאתה אנושי ומנומס ולא ברשימה השחורה שלי)קיבלתה המון אינפורמציה ביום אחד שבילבלה אותך קצת.אז אין קשר בין גומיות השסטומים ללחץ על הקרנק,הכונה היתה שכשמחליפים רינגים והמיסבים שחוקים קצת המנוע לא יחזיק ויתחיל לידפוק בהקדם.(ואמרתי לך את זה קודם).הכול תלוי במצב המנוע כשהתחלתה לעבוד.(בלחץ השמן-מצב המיסבים).בשיפוץ ראש והשחזה אים המנוע היה טוב(לחץ שמן )וגם אתה אומר שהראש לא עבר השחזות קודמות,זה לא קריטי העליה בקומפרסיה ולמהדרין אפשר לשים גם אטם ראש עבה יותר.אים אתה מחליף גם רינגים ,אז יותר סיכוי שמיסבי טלטלים קצת שחוקים לא יחזיקו ,אז נחליף גם מיסבי טלטל,ואז אולי גם מיסבי מנוע,ואולי גם הבוקסות שבבוכנות שחוקות ,ואולי גם הקרנק עצמו שחוק ,ומשאבת שמן.בקיצור שיפוץ קומפלט ברמה תעופתית זה לא למידרכה.גם אצלי היתה לי בעיה בראש מנוע,המנוע היה 100000ק"מ ובמצב מצוין.תיקנתי את הבעיה בראש והחזרתי את המנוע למצוין.(ותאמין לי שאני יכול להחליף ולהחליף).בסגירת בירגי ראש,סגור לפי הסדר עד הכוח שרשום,לאחר מיכן עוד רבע סיבוב גם לפי הסדר,ועוד רבע סיבוב גם לפי הסדר.(שוב למהדרין יש מד מעלות על הידית כוח)בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי upetar : 30-06-10 ב 02:06.
|