צפה בהודעה יחידה
ישן 28-06-10, 03:59   #1
danielkochin
חבר מועדון
 
תאריך הצטרפות: Apr 2010
מיקום: לוד
הגלגלים שלי: פיאט hgt
הודעות: 335
מלחמה בהורדות מהכביש

אז ככה אני לא יודע אם אתם מודעים לכך או לא אבל כיום המשטרה מנהלת פשוט מלחמה בחובבי הרכב הדבר מתבטא בעיקר בהורדות שב מהכביש אשר נקבעות על ידי בוחן משטרתי שזה ברור מלחתחילה בצד מי הוא נמצא. ברגע ששוטר רוצה להוריד אותך מהכביש אין לך שום דרך לעצור את זה.. אני יחסוך במילים ויגש לעיקר, אני בפורום מועדון אספורט ואתמול נתקלתי בפרסום מאוד מעניין שהייתה לו הענות מאוד גבוה מצד חברי המועדון וצעדים כבר מתגבשים.
http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=15666
הרעיון הכללי הוא להילחם בתופעה (בדרך משפטית) אני ישמח אם חברי מועדון פיאט יצטרפו למאבק ועוד יותר טוב עם מנהלי הפורום יקחו בזה חלק פעיל וייצגו את המועדון.
לי אישית עוד לא יצא להיתקל בתופעה אך כמו שזה נראה עכשיו עוד יצא לי ואת ההורדה מהכביש שלי אני יקבל בטוח.

http://www.youtube.com/watch?v=mnsyW...layer_embedded
סרטון המראה איך המשטרה פועלת למען האמת אני גם מתנגד למוסיקה רועשת בצורה כזאת כמו שיש בסרטון אבל בסופו של דבר הורידו את הבחור על פנס ערפל שבור מה שלא נשמע לי צודק בכלל ועדו טענו שהמערכת סטריאו שלו פוגעת באיכות הסביבה.
danielkochin מנותק  
הגב עם ציטוט